zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGoodTimes Easter Edition op zondag 12 april

GoodTimes Easter Edition op zondag 12 april

-

Does Travel - naar Suriname

Na onze spetterende Oudejaarsparty op 31 december jl, is het even stil geweest en heb je op adem kunnen komen van de vorige GoodTimes party. Nu kunnen we het volgende feest aankondigen. Op eerste paasdag, zondag 12 april 2009, vindt er weer een GoodTimes party plaats en wel: The GoodTimes Easter Edition. Noteer zondag 12 april van 23:00u – 05:00u dus alvast in je agenda.

Ook dit feest zal plaats vinden in Rotterdams bekendste club ‘.Off_Corso’, aan de Kruiskade 22. De Easter Edition 2009 kent een vette DJ line-up in de main area bestaande uit Mixmaster J, Madstyle, Superiour, Marvelous K & Dyna en een surprise act. Bovendien hebben wij een speciale lounge met heerlijke muziek uit de jaren 80 en 90, voor hen die zich te oud voelen of rustig willen chillen.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor €13,- te halen bij de bekende voorverkoopadressen. Kijk voor meer informatie ook op goodtimesparties.hyves.nl. Wil je weten hoe het op de laatste GoodTimes party was, bekijk dan het filmpje op YouTube:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES