zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFormatie South South West naar Nederland

Formatie South South West naar Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse band South South West geeft komende maanden minimaal vijf optredens in Nederland. Volgens manager John Lie A Kwie gaat het om concerten in maart en april te Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

De aftrap is op 28 maart in De Hooiberg te Rotterdam. De laatste keer dat de Surinaamse band in Nederland tourde was in 2007. De reeks optredens dit jaar zijn speciaal gericht op Surinaamse Nederlanders.

South South West brengt een zeer moderne stijl van Caribische popmuziek met reggaeton, soca, zouk, latin en kaseko invloeden. De groep weet als geen ander het publiek in totale extase te brengen met hun muziek en performance.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. South South West is de meest waardelose surinaamse band die ooit heeft bestaan. Het is een band dat al bijna 20 jaar bestaat maar in die 20 jaar nog nooit een eigen compositie geschreven heeft. Alleen maar kopieren en na zingen. South South West heeft totaal niets toegevoegd aan de surinaamse muziek. Gewoon achterlijk dat men in die 20 jaar nog steeds niet heeft geleerd dat je met je eigen creatie moet komen.


  Maak melding
 2. Nr1 Mongo,

  Niet op zo’n negatieve manier reageren als je niet weet waarover je het hebt.South West is naar mijn inziens een normale amateur band, zoals alle banjes in Suriname. De een heeft het talent om te scheppen en de ander moet het meer hebben van performen.D’r zijn legio voorbeelden daarvan Hele grote artisten hebben nog nooit wat zelf gecomponeerd.en toch groot geworden.Ik hoop dat je voortaan beter over nadenkt.

  Veel Muziekale Groetjes

  DKTR Soul


  Maak melding
 3. Mr Mongo weet blijkbaar niet dat 85% van de artiesten hun liedjes betrekken van schrijvers. Misschien kan hij beter zijn naam aanpassen naar Mr Mongool.


  Maak melding
 4. @1 ondanks dat doen zij iets wat jij niet kan
  en ze hebben er profijt van ook je bent de enige die zo praat over deze formatie niet iedereen houd van replay maar dat maakt ze nog niet waardeloos wat brziel je
  Glenny


  Maak melding
 5. Gaan jullie het vanaf nu beter begrijpen…alle bekende groepen(muziek formaties)hebben ooit een hit in Su..gehad Deze bende nog steeds niet…waarmee zijn ze mee bezig.

  Time Out…Reinforcement….Names and Faces…..Falling-stones..Combo Five…Sopjang…Naks..Limbo…Kaseko Masters enz enz…wil jij nog meer …daarom begrijp ik deze boys niet…waarmee zijn ze bezig geen enkele persoonlijkheid natuurlijk….denken zij ooit met dit soort van zwakke muziek in USA te kunnen belanden….BOYS UNU LIBI MI.


  Maak melding
 6. Poku Direct,je doet alsof je van alles op de hoogte bent.SOUTH SOUTH WEST heeft wel een hit gehad,genaamd THELMA,stond zelf op nr 1 op Barbados.In 2008 stond een van die zangeressen van SSW met haar javaans liedje op nr.1.


  Maak melding
 7. Wie van SSW echt geen persoonlijkheid heeft is Pakro (Errol de la Fuente),die oude zanger die vanaf 1989 in dat band zingt,
  Wie gaat die vent ooit vertellen,dat hij niet weet te zingen en dat men ook al moe is om naar hem te kijken.


  Maak melding
 8. Nr 7 een hit in Su. gaat nooit meer weg…a wienzie a kanto… ano e gwe…..a no e broko….dus leg geen rotzooi uit….ma…Boy luku and arkey poku tapu nr.10….listen stop calling me. ai boi torie di…


  Maak melding
 9. mensen ,welke band in suriname heeft ooit een award gehad in de usa ?
  wie het niet weet, : south south west !!!
  south south west heeft een award gehad in new york van thelma voor de best caribean song.met kangmasku stonden ze 12 weken nr 1 in sur.wie heeft dat ooit gepresteerd,en staat denk ik nog top in nederland.welke band is ooit zoveel internationaal geweest.men moet wel gek zijn om een waardeloze band te laten halen.dus mensen denk eerst na voordat jullie reageren.
  p.s.ik ben geen fan van ssw,maar zeg hoe die dingens zijn.ik bedoel comon,laten we eerlijk zijn,ze zijn een heel aparte band.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES