donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinam Airways onderzoekt lek in beveiliging

Surinam Airways onderzoekt lek in beveiliging

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 16 feb – De SLM is een intern onderzoek gestart naar het lek in de beveiliging van de eigen vloot. Dit zegt SLM-woordvoerder Rudi Westerborg. Aanleiding is de vondst van zestien kilo cocaïne in de wanden van de Boeing 373-300. Hoe de drugs er terecht kwamen is ook voor de politie nog een raadsel.

In elk geval is het voor buitenstaanders vrijwel onmogelijk ongemerkt het toestel te naderen. Van een inside job is vrijwel zeker sprake. Degenen die de ruim tien pakketjes plaatsen, moeten alle tijd hebben gehad. De wanden zijn losgeschroefd en terug geplaatst. Intussen zit de maatschappij met de zaak in zijn maag. “Het schaadt het imago van het bedrijf”, zegt Westerborg tegenover de Times of Suriname.

Te bedenken dat nog niet zo lang geleden voldoende is gescoord bij de Amerikaanse luchtvaartwaakhond FAA. Nu blijken individuen makkelijk snode plannen te kunnen uitvoeren aan en rond vliegtuigen. De drugs met een straatwaarde van een half miljoen euro zijn gevonden door het zogenaamde JAP-team. Het team bestaat uit personeel van verscheidene veiligheidsdiensten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

35 REACTIES
 1. “De drugs met een straatwaarde van een half miljoen euro zijn gevonden door het zogenaamde JAP-team. Het team bestaat uit personeel van verscheidene veiligheidsdiensten.”

  die fokkers moesten ook aan het imago van suriname en de slm hebben gedacht en deze zaak gewoon als vele andere undercover operaties in het geheim hebben doen laten plaatsvinden in ’s landsbelang en de culprits pakken en opsluiten.


  Maak melding

 2. De S.L.M. mist elke bevoegdheid om een dergelijke actie te ondernemen. Hier moeten externe krachten op worden losgelaten.

  Tegenwoordig is het ook niet meer duidelijk wie, wie is. Iedereen liegt en bedriegt. De jeugd is letterlijk in de aap gelogeerd.


  Maak melding

 3. Hahahahaaaaaaaahahaha,daar ga je SLM met je coke vliegtuig.Het word al een bedreiging voor de SLM sinds men in Nederland op korter of langer termijn een “opensky” politiek wil gaan voeren en dit soort wantoestanden met drugs bespoedigen de ondergang van de SLM alleenmaar.Good bye SLM,ik hoop voor jullie dat Amerika nog vergevingsgezind is,maar ik vrees het ergste.Komt ervan als een land steeds te maken heeft met corrupte politici,drugs coca overal in alles en allen,dan moeten we het ook niet gek vinden dat Nederland 100% controles blijft handhaven.En nu zal ook de Boeing 747-300 gescreend worden,want ook dat toestel POEPT grote coca pakketjes uit hihihihi.Ongeloofelijk met dit land jonge………

  En dan moeten wij Surinamers nog van geluk spreken dat we niet intressant zijn voor Bin Laden en zijn jihad trawanten,want anders was het zo BOEM vliegtuig en duizenden stukjes staal en weer dode Surinamers in de zee of op het land……De waarheid is gewoon hard,i know…..


  Maak melding

 4. De Wet “melding ongebruikelijke transacties” is een wasseneus of voorbehouden aan slechts bepaalde figuren. Suriname wordt stukjes bij beetjes in handen gespeeld van een kartel.


  Maak melding

 5. Een onderzoek van de SLM ?
  Horen we dan ooit nog de conclusies van het onderzoek ? Of is de gehele gang van zaken al duidelijk ? En wordt dit (nog) niet naar buiten gebracht. Is de boel soms verraden ? Wat deed het JAP-team eigenlijk in de wanden van de Boeing. Is het gebruikelijk dat het JAP-team in het toestel zoekt en de wanden los schroeft ? Laten we dit bericht dan maar het topje van de ijsberg noemen. En zoals menigeen weet smelten ijsbergen snel in Suriname !


  Maak melding

 6. Gezegd is dit geen one man job geweest om coke in de wanden van het vliegtuig te plaatsen.Er bestaan zeker plannen om Suriname te diskwalificeren,de vraag is wie zit er achter dit complot.Zouden het mensen zijn in het bedrijf? dan staat de deur van de gevangenissen open voor hun.Ik kan alleen het volgende zeggen, betere bewaking bij alle vliegtuigen en een volledige onderzoeking onder het personeel alle verdachten eruit geen compromissen.Een hogere vlieg veiligheid geeft ook een hogere zekerheid en beroemdheid.


  Maak melding

 7. Dit is een slechte zaak, ik sta op het punt na 17 jaar weer naar Su te gaan en had me altijd voorgenomen met de SLM te vliegen maar als ik dit lees krijg ik daar bedenkingen over. Los van de imago schade voor land en volk is het natuurlijk levensgevaarlijk dat dergelijke lieden onderdelen van het vliegtuig los kunnen halen en wellicht onvakkundig terugplaatsen met alle gevolgen van dien. SLM doe er wat aan!


  Maak melding

 8. Is met een intern onderzoek gestart?, nou het resultaat is op die mannier niet moeilijk te raden. Waarom heeft de Vervolging de zaak zelf niet aangepakt, het gaat trouwens hier toch om (poging) tot smokkel van een grote partij cocaine?. Dit zaakje is niet helder en er is haast geen twijfel aan dat “intern” ook met de zaak heeft meegespeeld want de buitenstander(s)kan niet enkel in de BUIK van de kist.De beerput bij de SLM dient opgegooid te worden want het rammelt van alle kanten.


  Maak melding

 9. de SLM is een van de vele bedrijven in suriname waar een werknemer te lang op een afdeling blijft hangen.de mensen moeten zo nu en dan afwisselend zijn, anders wordt dit te familiair.en dit mag niet.

  als u na gaat dat de heer V al jaren op de afdeling security zit plus nog andere fatale afdelingen,dan spreekt dit boekdelen.en niet te spreken over de vrachtafhandeling en de passagiersafhandeling.

  de directie werkt dit opzettelijk in de hand,waardoor er flink gerotzooid wordt.


  Maak melding

 10. Het lijkt mij dat de SLM directie en personeel hiermee betrokken zijn om de SLM uit de rode cijfers te halen komen en geprobeerd om wat overschot aan liquiditeit te crieren gelet op eventuele aankoop van een ander toestel !!!! de A380???????????


  Maak melding

 11. Misrefi, jy hebt het over WIJ als surinamers. wil je aub jezelf niet in WIJ mengen of MIJ niet in wij, want als jy een Surinamer was, had je andere ideeën lijkt mij. Zo te zien ben jy er 1, die ervan houdt zijn land in schade en schande te zetten. Met zo’n idioot als jy hoor ik niet mee te tellen, dus sodemieter op met WIJ en praat liever in IK-vorm want dan ben JY een man met ballen of wil je dat IK me solidair opstel in jouw mening en zoek je steun met WIJ ? …en ja ik zeg dit omdat ik als Surinamer mezelf aangesproken voel idioot.
  Ik hou van Suriname en dus óók van SLM.

  IK zal de redactie hartelijk dankbaar zijn als DIT bericht geplaatst wordt.


  Maak melding

 12. Het bestieren van een airline company is (zonder steun van de overheid)geen ‘piece of cake’ want zoals we zien heeft ook Air France/KLM vorig jaar een kardinale fout gemaakt door bandstof op termijn in te kopen.

  Ze hebben brandstof contracten afgesloten (denkende dat de prijs nog verder zou stijgen)toen de prijs van 1 barrel ca 147 USdollar was.
  Nu de pijs tegen de 40 USdollar is, drukt de hoge inkoopsprijs enorm op het netto resultaat van dit bedrijf. Een enorme blunder dus van deze wereld onderneming.
  Zou de SLM zich toen (wel of niet) hebben ingedekt tegen de hoge oliepijs, en hoe ???

  Ik denk dat de SLM veel kan leren van Insel Air (uit Curacao) want deze jongens doen het als kleine carrier, het zonder enige overheidssteun het bijzonder goed in de Caribbean.
  Misschien zou Insel Air de SLM moeten overnemen, om zich op de Atlantische route te profileren !


  Maak melding

 13. Altijd weer van die mensen die hun afkomst verloochenen. Sab yu afo. Het is schandalig voor woorden dat er mensen zijn die op alerlei manieren proberen drugs over de grens te brengen. Het is niet alleen in Suriname, maar overal in de wereld is drugs een probleem. Het is een kleine gross van de samenleving die zich in de drugswereld stort. Deze mensen bedenken allerlei methodes om drugs te kunnen smokkelen. Nu heeft het helaas SLM getroffen, maar dat is geen schande. Onderzoek moet blijken wie er schuld aan heeft. Oordeel niet voordat je het hele plaatje niet hebt onderzocht. Dus wees positief over je land want immers ben je te gast in een ander land. Ik ben trots op Suriname. Na mi koembate bir drape.


  Maak melding

 14. Yakuza,

  Ik sodemieter voor niemand op!Nog voor jou,nog voor een ieder hier!Ik geef gewoon hier mijn mening en that is that!En ja,ik spreek over WIJ Surinamers,jou patriotisme gezien je posting laat duidelijk een blindemans wandel zien en je graag je kop in het zand steekt en je blijkbaar het schijt aan hebt aan de veiligheid van de passagiers aan boord.Ben je soms de SLM ramp van 1989 vergeten?Hoe was het toen met de veiligheid van Surinaamse en Nederlandse passagiers gesteld?Je zou eens de postings van nummer 6 en 7 moeten lezen,wellicht dat je dat dan beter begrijpt,looser die je bent.


  Maak melding

 15. mesrefi, jij moet een beetje de krant en andere media volgen.
  Je denkt dat alleen in Suriname coke enz. bestaat.Wat about al de junkies in Nederland.
  xtc enz.


  Maak melding

 16. SLM, SLM…laat mij niet lachen!!! De dief wil zelf gaan uitzoeken wie gestolen heeft, terwijl hij zelf de dief is!!!!Hahahahahahahaha….hahahahahahaha…..SLM…Drugsmaatschappij!!!!! Willen jullie de SLM clean krijgen, dan moet al het personaal van Zanderij ontslagen worden!!!! Ze beschermen elkaar omdat iedereen boter op zijn KOP heeft!!!


  Maak melding

 17. Sranang,

  Natuurlijk komt de coke VANUIT Suriname!Die Colombianen gebruiken Suriname als een soort van storehouse.Vertel me,waar landen die kleine vliegtuigjes met drugs?In Nederland?Nee,ze landen op de kleine airstrips ergens in het binnenland.Zolang er vraag naar drugs is in Europa,dan zullen drugscriminelen natuurlijk altijd middelen zoeken om hun rotzooi over te vliegen of te verschepen.Maar daar gaat het bij mij niet zozeer om.Wat ik wil weten is,hoe kan het zomaar gebeuren dat binnen de organisatie van de SLM de wanden van dat toestel worden afgeschroeft,die rotzooi daarin word geplaatst en men alles weer terug plaatst.Stel dat die wanden onkundig door onbevoegden worden geplaatst?Hebben jullie daar al eens aan gedacht?????Of kan dat jullie niets schelen,speelt nationalisme dan weer een rol in plaats van ONZE (Yakuza) veiligheid?Dat Yakuza nationale trots verkiest boven zijn veiligheid is zijn zaak,maar ik verkies liever een betrouwbare carier in plaats van onzeker te moeten zijn of ik wel of niet in zee of land naar beneden donder!


  Maak melding

 18. het komt hier vaak voor dat sommige reageren om de reaktie maar inhoudelijk nul,nul. als je niet weet wat je moet zeggen maak een pas op de plaats.ik ben het mee eens dat sommige reaktie nergens opslaan.


  Maak melding

 19. Aan pers en verantwoordelijke instanties in Suriname en Nederland.

  Bijgaand wil ik dringend het volgende onder uw onverdeelde aandacht brengen.

  In de Boeing van de SLM is woensdag 11 februari zestien kilo cocaïne aangetroffen. Dit meldt het Korps Politie Suriname. Het spul was verpakt en weggestopt in de binnenwanden van het toestel. Het toestel was net terug uit Nederland en zou weer vertrekken richting Nederland. Wetsdienaren konden na een onderzoek het spul uit de wanden van de kofferruimte te voorschijn halen.
  Wie dit allemaal leest wordt er erg beroerd van en wil het niet snappen maar degene die zich achter de oren krabt vraagt zich af waarom er niemand wordt opgepakt want er rolt wel een degelijk doorzichtig plan die altijd uit het eigen midden komt maar er zijn nooit daders te vinden omdat het een verweven top netwerk is en daar mogen geen koppen rollen. En zo gebeurt het te vaak met allerlei fantastische verhalen uit Suriname die ergens belanden in de vrieskast als zijnde onopgeloste items of juist opgelost zonder dader aan te wijzen. Wel altijd veel en gratis materiaal voor een film producer.

  Wat wil dit verhaal van de cocaine verstopt in de wanden van de bagageruimte. We proberen het te analyseren op zijn risico’s.
  1. Er zijn bagagemedewerkers van de bagageruimte bij dit plan betrokken anders kan het niet. Zij hebben volledig vrijspel gehad om de wanden te demonteren om er 16 kg in te verstoppen. Er zijn dus meerdere personen bij betrokken want er moeten mensen op de wacht staan. Dus het heel groepje die aan het toestel heeft gewerkt zijn te traceren via het dienstrooster.
  2. Er zijn geen bagagemedewerkers van de vrachtruimte bij deze operatie betrokken maar de medewerkers die het vliegtuig schoonmaken. Ook deze groep is te traceren via het dienstrooster.
  3. Noch bagagemedewerkers noch schoonmaakpersoneel zijn bij deze operatie betrokken maar hoger personeel zijnde werkzaam bij de vliegmaatschappij of zelfs de wetsdienaren.
  4. Het cabinepersoneel zal het niet zijn want die gaat daar niet. Het moet dan toch duidelijk zijn wie er allemaal toegang heeft tot de bagageruimte? Dus de zaak is zo op te lossen wil je het oplossen..
  5. Het verhaal wordt nog spannender omdat naar alle waarschijnlijkheid de ontvanger op Schiphol niet de gelegenheid heeft gehad om de wanden van de bagageruimte te demonteren. Wie heeft hier op een strenger (in vergelijking met Zanderij) beveiligde Schiphol lang toegang tot de bagageruimte? Ja bagagemedewerkers en schoonmaakpersoneel. Hier is het dus misgegaan en ook hier is het dienstrooster na te gaan dat heel veel informatie kan geven.
  6. In elk geval gaat het signaal naar Paramaribo dat de transactie is mislukt. Paramaribo gelooft het natuurlijk niet en gaat kijken, dus mensen die wederom heel veel tijd mogen en kunnen doorbrengen in de bagageruimte. Ze vinden het wel en ze kunnen het laten voor een 2e try of ze kunnen het eruit halen voor een volgende zending. Maar wij weten nu dat het is gevonden dus blijft er 1 conclusie over. Zij die zijn gaan kijken of het verderfelijk spul nog wel aanwezig is en dus niet afgeleverd is omdat in de woorden van de ontvanger werd getwijfeld IS OP HETERDAAD BETRAPT door de wetsdienaar of anderszijnde eerlijke personen die toen de 2e demontage naar buiten hebben gebracht aan de politie.
  7. U zult het dus eens zijn dat de dader is gevonden en dat ook hiermee weer een netwerk op Schiphol opgerold kan worden. Einde film.

  Wat is wel veel belangrijker en waarop kan de Surinaamse vliegmaatschappij door de internationale luchtvaart veiligheidsdienst worden aangesproken of worden veroordeeld? Juist ja want als je het transport item Cocaine verandert in een Bom…dan was er een grotere ramp en wanbeleid gepleegd. Als men dus zoveel tijd en ruimte heeft voor demontage van wandpanelen om er drugs in te verstoppen dan kan dat met alles en dus is de veiligheid van burgers enorm op het spel gezet nu en ook in de toekomst. En juist hier gaat het mij om. Dit is dus niet alleen een zaak voor de politie maar ook een zaak voor de politiek en dus voor alle regeringen en met name die van Suriname en die van Nederland omdat met dit delict er grotere rampen zouden hebben plaatsgevonden of op Schiphol of op Zanderij als het bv zou gaan om een TIJDBOM in een tijd waarop wij bedacht zijn op terrorisme. De minister(s) in Suriname regarderend deze kwestie zou hieraan zijn consequenties moeten trekken en opstappen, het parlement moet hieraan aandacht geven wil zij in dienst staan van de burger. De Nederlandse regering moet ook aangerekend worden waarom het verborgen spul een retourtje heeft gekregen, hoe komt het dat Schiphol het niet heeft kunnen vinden, leest u, hoe komt het dat zij de Tijdbom heeft laten gaan, hoe is het met de controle hier , is het zo lek of alleen op de kisten van Suriname??

  Hein Taus
  Den Bosch-Nederland.


  Maak melding

 20. In de Boeing van de SLM is woensdag 11 februari zestien kilo cocaïne aangetroffen. Dit meldt het Korps Politie Suriname. Het spul was verpakt en weggestopt in de binnenwanden van het toestel. Het toestel was net terug uit Nederland en zou weer vertrekken richting Nederland. Wetsdienaren konden na een onderzoek het spul uit de wanden van de kofferruimte te voorschijn halen.
  Wie dit allemaal leest wordt er erg beroerd van en wil het niet snappen maar degene die zich achter de oren krabt vraagt zich af waarom er niemand wordt opgepakt want er rolt wel een degelijk doorzichtig plan die altijd uit het eigen midden komt maar er zijn nooit daders te vinden omdat het een verweven top netwerk is en daar mogen geen koppen rollen. En zo gebeurt het te vaak met allerlei fantastische verhalen uit Suriname die ergens belanden in de vrieskast als zijnde onopgeloste items of juist opgelost zonder dader aan te wijzen. Wel altijd veel en gratis materiaal voor een film producer.

  Wat wil dit verhaal van de cocaine verstopt in de wanden van de bagageruimte. We proberen het te analyseren op zijn risico’s.
  1. Er zijn bagagemedewerkers van de bagageruimte bij dit plan betrokken anders kan het niet. Zij hebben volledig vrijspel gehad om de wanden te demonteren om er 16 kg in te verstoppen. Er zijn dus meerdere personen bij betrokken want er moeten mensen op de wacht staan. Dus het heel groepje die aan het toestel heeft gewerkt zijn te traceren via het dienstrooster.
  2. Er zijn geen bagagemedewerkers van de vrachtruimte bij deze operatie betrokken maar de medewerkers die het vliegtuig schoonmaken. Ook deze groep is te traceren via het dienstrooster.
  3. Noch bagagemedewerkers noch schoonmaakpersoneel zijn bij deze operatie betrokken maar hoger personeel zijnde werkzaam bij de vliegmaatschappij of zelfs de wetsdienaren.
  4. Het cabinepersoneel zal het niet zijn want die gaat daar niet. Het moet dan toch duidelijk zijn wie er allemaal toegang heeft tot de bagageruimte? Dus de zaak is zo op te lossen wil je het oplossen..
  5. Het verhaal wordt nog spannender omdat naar alle waarschijnlijkheid de ontvanger op Schiphol niet de gelegenheid heeft gehad om de wanden van de bagageruimte te demonteren. Wie heeft hier op een strenger (in vergelijking met Zanderij) beveiligde Schiphol lang toegang tot de bagageruimte? Ja bagagemedewerkers en schoonmaakpersoneel. Hier is het dus misgegaan en ook hier is het dienstrooster na te gaan dat heel veel informatie kan geven.
  6. In elk geval gaat het signaal naar Paramaribo dat de transactie is mislukt. Paramaribo gelooft het natuurlijk niet en gaat kijken, dus mensen die wederom heel veel tijd mogen en kunnen doorbrengen in de bagageruimte. Ze vinden het wel en ze kunnen het laten voor een 2e try of ze kunnen het eruit halen voor een volgende zending. Maar wij weten nu dat het is gevonden dus blijft er 1 conclusie over. Zij die zijn gaan kijken of het verderfelijk spul nog wel aanwezig is en dus niet afgeleverd is omdat in de woorden van de ontvanger werd getwijfeld IS OP HETERDAAD BETRAPT door de wetsdienaar of anderszijnde eerlijke personen die toen de 2e demontage naar buiten hebben gebracht aan de politie.
  7. U zult het dus eens zijn dat de dader is gevonden en dat ook hiermee weer een netwerk op Schiphol opgerold kan worden. Einde film.

  Wat is wel veel belangrijker en waarop kan de Surinaamse vliegmaatschappij door de internationale luchtvaart veiligheidsdienst worden aangesproken of worden veroordeeld? Juist ja want als je het transport item Cocaine verandert in een Bom…dan was er een grotere ramp en wanbeleid gepleegd. Als men dus zoveel tijd en ruimte heeft voor demontage van wandpanelen om er drugs in te verstoppen dan kan dat met alles en dus is de veiligheid van burgers enorm op het spel gezet nu en ook in de toekomst. En juist hier gaat het mij om. Dit is dus niet alleen een zaak voor de politie maar ook een zaak voor de politiek en dus voor alle regeringen en met name die van Suriname en die van Nederland omdat met dit delict er grotere rampen zouden hebben plaatsgevonden of op Schiphol of op Zanderij als het bv zou gaan om een TIJDBOM in een tijd waarop wij bedacht zijn op terrorisme. De minister(s) in Suriname regarderend deze kwestie zou hieraan zijn consequenties moeten trekken en opstappen, het parlement moet hieraan aandacht geven wil zij in dienst staan van de burger. De Nederlandse regering moet ook aangerekend worden waarom het verborgen spul een retourtje heeft gekregen, hoe komt het dat Schiphol het niet heeft kunnen vinden, leest u, hoe komt het dat zij de Tijdbom heeft laten gaan, hoe is het met de controle hier , is het zo lek of alleen op de kisten van Suriname??

  Hein Taus
  Den Bosch-Nederland.


  Maak melding

 21. INtern onderzoek zal leiden tot vriendjes politiek waardoor dit op den duur in een doofpot zal belanden. Ze moeten een extern bedrijf inschakelen voor dit geval en intern moeten ze gaan reorganiseren en zodoende het overmatige personeel moeten worden ontslagen.
  Nu zijn er zoveel op een bepaald afdeling die niet meer weet wat zijn funktie is en wat hij of zij mag doen of niet. Waarschijnlijk door de drunkte op de afdeling zelf leidt tot lange wachttijden als je wat info nodig hebt, omdat die aan die moet vragen en zo verder dus…………

  TANG BOENG


  Maak melding

 22. Corruptie viert hoogtij op JAP
  Heb zelf meegemaakt dat ik iets overgewicht had wat betreft mijn hand bagage.
  Mijn bagage werd grondig doorgespit en men kwam tot de ontdekking dat ik twee mooie spijkerbroeken in mijn bagage had zitten die naar alle waarschijnlijkheid de douane beambte wel zouden passen.
  Als ik die achterliet kon ik zo doorlopen zonder extra te betalen of nog meer goederen achter te laten om aan mijn maximum gewicht te komen voor wat betreft mijn handbagage.
  Als men om zulke kleine dingen openlijk corrupt handelt, dan zal het als het om grotere dingen gaat zeker niet minder zijn.

  Het probleem is dat de hele samenleving van hoog tot laag en van groot tot klein met corruptie doorspect is.

  Zelfs officiele staatsbedrijven voor nutsvoorzieningen, als je geld onder tafel schuift krijg je sneller je electra, water of telefoonaansluiting.

  Er moet een mentaliteitsverandering komen.
  Maar zolang die er niet komt zullen excessen zoals met de SLM eerder regel zijn dan uitzondering.

  De uitvoerende macht moet eerst zichzelf ontdoen van corrupte ambtenaren, dan pas kan men het grote geheel aanpakken.

  Het ergste is dat men het vaak zelf niet ziet als corrupt.


  Maak melding

 23. Hoe on-omkoopbaar is die jap-team zelfs omdat als ze niet uit Nederland waren getipt ze de drugs misschien nooit hadden gevonden omdat het niet gevonden moest worden.


  Maak melding

 24. Er zijn zonder meer duistere contacten tussen de afhandelaars op Zanderij en die op Schiphol. Op Schiphol wordt de SLM afgahandeld door Menzies Aviation, een afhandelaar waar er al enkele personeelsleden zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij drugstransporten. Dit is onlangs ook gebeurd met het transport van coke in een (dubbel) plafond van een bagagecontainer van Arke-fly. Ook deze maatschappij wordt door Menzies afgehandeld.


  Maak melding

 25. Dit moet wel leiden tot massa ontslagen bij de SLM ! By the way hoe kan men zeggen wanneer de drugs in de wanden geplaatst zijn??Als er een lek in de beveiliging is is er ook ergens bij de smokkelaars gelekt!!! Want hoe is men erachter gekomen, via welke weg??RARARAARA??
  Complot??


  Maak melding

 26. maar een ding vindt ik heel erg ze nemen geen mensen indienst of je familie of iemand die je kent moet contacten daar hebben ,die mensen dat ze hadden genomen als stewardess al maanden horen ze niets van ze dus ik zou niet meer vr ze werken want hoe eet ik verder en hoe betaal ik mn schulden maar ja als men vliegbakroe hft gat dit ze overkomen


  Maak melding

 27. “Coce- invoer is juist goed voor de economie! waar ter wereld dan ook! groetjes van Pretima”

  pretima

  Jij bent zeker ook 1 van de Hindostanen die zichzelf heeft verrijkt aan drugspraktijken, vandaar jouw reactie.
  Het zou de moeite waard zijn jouw bron van inkomsten ook te onderzoeken.


  Maak melding

 28. Hmm, ik ga maar gauw even de wanden van mijn schaalmodel controleren.

  Malli
  —————————
  hahahahhaha!!!!! grappig!!.

  En dit is de echte Malli. Je vergeet steeds weer de punt achter de naam hahahha.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES