Voorzitter ZAZO beschuldigd van verduistering

9

Voorzitter Albert Jüdell, van de stichting ZAZO die Kwakoe organiseert, wordt door gedupeerden beschuldigd van verduistering van verhuisgoederen. Dat heeft het programma Tros Opgelicht?! dinsdagavond gemeld, schrijft AT5.

Het verhuisbedrijf van zijn zoon Ab Jüdell, Central European Movers (CEM), heeft goederen die bestemd waren voor verhuizing maandenlang opgeslagen gehouden, beschadigd en kwijtgemaakt meldde Tros Opgelicht?!

Jüdell zegt in een reactie dat hij er alles aan zal doen om te zorgen dat de gedupeerden ofwel schadeloos gesteld worden ofwel hun inboedels terugkrijgen. Eerst wil hij uitzoeken wat er precies gebeurd is.

Tegen hem wordt een strafrechtelijk onderzoek wegens verduistering ingesteld meldt AT5.

9 REACTIES

 1. Jüdell
  wie is de juiste,is deze de vroegere vertegenwoordiger van de ANP in suriname of zijn deze heel andere Jüdell.

  kwakoe is nu daadwerkelijk een poppenkast aan het worden.allemaal van die zweefteki figuren.


  Maak melding

 2. Deze Albert Judell is de zoon van de vroegere dir. van het ANP in Suriname. Deze man was ook de dir. bij de weekkrant Suriname. Daar heeft hij ook een grote puinhoop achtergelaten;vele schuldeisers hebben NOOIT hun geld gezien!!! De krant ging ettelijke malen over de kop en steeds weer over in andere BV’s om de belasting en schuldeisers te ontwijken(??) Uit eindelijk moest hij de uitgifte van de krant stopzetten omdat hij ze niet meer kon ontwijken!!!!


  Maak melding

 3. Krepie en nu een verhuisbedrijf die alleen ophaalde en nooit bracht. Hij gaat gewoon door. Hoe komt deze man bij Kwakoe terecht? Je moet echt talent hebben om nog geaccepteerd te worden. Ik vind het knap. Maar goed hij heeft eerst goed genoten van de hype in 1982 en de zogenaamde verzetskrant begonnen.Kassa. En nu verhuizen. Zijn zoon heeft het van hem geleerd. Heb je iedereen belazerd, faillisement aanvragen.


  Maak melding

 4. Ik snap het niet dat deze jongen zo
  diep is gezonken wel goed opgevoed
  als klein jongen nog als fakkeldrager gekend in de hkc judell groep weesparaad
  woonde aan de overkant van de palmen tuin
  zijn opa heef goede dingen gedaan voor de jeugd respectabele man zoek hulp jongen het is niet te laat
  sterkte


  Maak melding

 5. Nou de heer Ab Judell senior heeft gewoon niks mee te maken.
  Het verhuisbedrijf dit werd gerund door zijn zoon.
  Hij heeft de Tros te woord gestaan vanwege het feit dat zijn zoon niet in Nederland was!

  Tevens door de economische crisis vallen er veel klappen in de transportwereld. Als je gewoon googled en kijkt hoe zwaar de transport wereld het heeft. Dieselprijzen en andere dingen.

  Dus allemaal mooie slappe verhalen. Maar ondernemen durven jullie zelf niet! Iemand in de grondtrappen zijn surinamers onwijs goed in maar zelf ondernemen kunnen ze alleen een tokotje op de hoek waar ze moeder het eten maakt! Haha. Ga maar eerst zo een transportbedrijf opzetten.


  Maak melding

 6. Beste kees de mooij..(PFF)..of iemand van de familie zelf…..wie zal het zeggen…met kromme tenen gekeken naar de uitzending, en net als vele vroeg ik me af waar die jongeman die de zaken draaide dan wel was. Hij zat in Las Vegas te gokken en te dansen, niet waar. En hij is al eerder in contact gekomen met justitie niet waar. Wat heeft de dieselprijs te maken met het feit dat hij mensen van hun dromen heeft beroofd, en dat hij mensen voor duizenden in de schulden heeft gejaagd. Ik moet er niet aan denken dat het mij zou overkomen. Ik hoop echt dat de politie hier goed werk van maakt want er zijn teveel faillisementen en onduidelijkheden en onbetaalde rekeningen.


  Maak melding

 7. @Kees de Mooij…u weet waarschijnlijk niet dat zijn zoon ook een stromannetje was. De eigenlijke eigenaar en baas was Albert Judell. Nu probeert hij zijn zoon buiten schot te houden!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.