donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit NederlandDebuut Edson Braafheid in Nederlands elftal

Debuut Edson Braafheid in Nederlands elftal

-

Does Travel

De Nederlands voetballer van Surinaamse afkomst, Edson Braafheid, debuteert woensdagavond waarschijnlijk als basisspeler in het Nederlands elftal. Dat doet hij tijdens de vriendschappelijke uitwedstrijd tegen Tunesië.

De linksback van FC Twente is de vervanger van de geblesseerde aanvoerder Giovanni van Bronckhorst, die net als Tim de Cler niet mee naar Tunis is gereisd.

Braafheid (Paramaribo, 8 april 1983) speelde voor FC Abcoude alvorens hij in de opleiding van FC Utrecht terecht kwam. Hij debuteerde in het eerste elftal van FC Utrecht in het seizoen 2003/2004 en speelde dat seizoen 13 wedstrijden. Op 26 januari 2007 vertrok hij naar Twente waar hij nog een contract heeft tot 2010.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. Laten wij Edson koesteren en bijstaan bij de dingen die wellicht komen gaan.
    Wij weten dat hij zich wel 1000 maal zal moeten bewijzen, maar wij zijn met het hem.

    Heel veel succes!!


    Maak melding
  2. De 1-1 tegen Tunesië lag niet aan jou, Edson. Succes verder, en ik hoop dat je een vaste waarde mag blijken. Helaas mag je nu niet meer uitkomen voor Natio. Met of zonder dubbel paspoort.


    Maak melding
  3. Nou jongens, het wordt tijd dat jullie ook eens een keer bewust gaan kiezen voor het surinaams nationaal elftal. Het is reeds lang bekend dat nederlandse trainers het nederlands elftal ” zo wit” mogelijk willen houden. Maken jullie een statement 1 keer door bewust te kiezen voor Suriname. Hopelijk is het geen roep aan dovenmans oren.


    Maak melding
  4. Edson, je bent DOM. Nu kan je voor de rest van je carriere genoegen nemen met de bank of 5 minuten invalbeurten bij oranje. Had je even gewacht dan was je een vaste waarde bij natio.

    Je denkt dus niet zo ver.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES