Nederlands grootste driemastschoener naar Suriname

17

In oktober 2009 zal Nederlands grootste driemastschoener, de Eendracht, vanuit haar thuishaven vertrekken om via Brest, Lissabon en Las Palmas, Curaçao en Paramaribo aan te doen. “Een nieuwe bestemming die al langer op onze wensenlijst stond”, aldus Maureen Overdevest, Sales en Marketing manager.

“Het is voor het eerst dat de Eendracht Suriname bezoekt. Het beloofd een bijzondere reis te worden waarbij wij ook de bemanning en gasten kennis willen laten maken met dit land met veel Nederlandse geschiedenis.”

De Eendracht komt op 6 januari 2010 aan in Paramaribo. Hier zal de Eendracht een dag blijven liggen en daarna een actieve zeilreis maken van een week. Op 13 januari zal de Eendracht wederom aankomen in Paramaribo en weer een dag blijven liggen. De volgende reis vertrekt op 14 januari en gaat naar Martinique.
Eendracht naar Suriname


17 REACTIES

 1. Leuk idee. Ik heb zellf op de eendracht gevaren. een leuk schip is dat met veel faciliteiten en overheerlijke keuken.
  Ook goed voor het toerisme in sur. Sur moet blij dat de eendracht naar sur, komt, het is een waardig schip on Nl en de vraag is juist of Sur. de kosten en de moeite waard zijn.


  Maak melding

 2. Mensen gooi die vooroordelen nu een overboord.
  Wat bereik je er mee?
  Dit zijn alleen maar opgekropte frusstratie gevoelens waar geen opbouwende werking van uit gaat.
  Pak liever de publiciteit aan als dat bootje de Surinaamse wateren binnenvaart.
  Gebruik die publiciteit die je nu gratis in de schoot geworpen krijgt om Suriname te promoten als vakantieland.
  Suriname kan op deze manier positief op de kaart gezet worden.
  Maar door achterom te blijven kijken, maak je alleen maar kromme voren.


  Maak melding

 3. Die witte mannen hebben geen navigatie nodig, die route kennen ze nog wel van uit de geschiedenis toen ze slaven naar Su brachten.

  Willen ze soms de geschiedenis herhalen??

  Als een Sranan botto naar NL zou gaan voor zomaar een fatoe dan zouden ze gelijk zeggen het is een drugsboot, hoe gaan die witte mannen het vinden als de srananmangs nu zeggen dat deze ka boot een xtc boot is??
  Dan gaan ze voelen wat unu srananmang ey firi, of niet?

  Van mij mag die boot sranan overslaan en een andere route nemen, die witte mannen hebben hun tijd gehad in Su en ze hebben het land naar de mallemoer geholpen en nu hun schijten door die crisis willen ze kop in swietie sranan steken, ik ben ze liever kwijt dan rijk!


  Maak melding

 4. Ik hoop dat ze wat van die nietsnutten hier mee terug kunnen nemen zoals ze die eerder met de boot naar Suriname werden gebracht. Alleen vernietigen kunnen ze, we moeten ze niet meer!


  Maak melding

 5. Alweer die negatieve gasten, die zich Surinamer noemen!!!Als jullie niets te doen hebben, spring dan van de Bosje brug af!!! Waarom moeten Surinamers altijd zo negatief doen??????


  Maak melding

 6. wij maken volgens mij een denk fout om te zeggen dat surinamers negatief zijn, een enkeling zeker wel. we zijn juist beter dan vele anderen en mag met trots gezegd worden, dat wij een voorbeeld mag zijn voor de hedendaagse wereld.

  als men het nieuws van nederland volgt dan zal men merken hoe de nerlandenders blijft vloeken.zelfs moeder natuur wordt niet bespaard en elke dag weer het zelfde liedje.


  Maak melding

 7. Welokom, welkom “De Eendracht”. In Suriname hebben sommigen nou eenmaal uit pure afgunst en jaloezie problemen met alles wat komt van overzee, behalve dan die bekende geschenkpakketten.
  Dat merken wij aan de dagelijkse gang van zaken.

  Gaarne in reeds vroege stadium wie, waar, wat, wanneer en hoe omtrent mogelijke rondvaarten.


  Maak melding

 8. Ik hoop dat de Surinaamse douane het schip goed controleert, want het komt uit het land dat zich al 50 jaar de grootste synthetische drugs producent en leverancier ter wereld mag noemen…. bespaar de Surinaamse jeugd, wat de Braziliaanse jeugd wordt aangedaan!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.