Televisie portret van Ronald Snijders op Ned 2

2

Zondagmiddag 8 februari 2009 wordt een muzikaal portret van fluitist Ronald Snijders en familie Snijders uitgezonden op Nederland 2. In deze aflevering van de serie Art in the family is onder andere de Ronald Snijders extended band te zien, waarvan zeer binnenkort (ca april 2009) een cd uitkomt.

Ook zijn Ronald’s nichtjes Cherish en Chantal, die in mei 2008 met hem in Suriname optraden ter gelegenheid van het concert voor Eddy Snijders in de Congreshall, te zien. Verder beelden van nestor Eddy Snijders en de TRIS kapel (Surinaamse militaire kapel) uit de jaren zestig.

Dit portret en de overige in de serie werden reeds vorig jaar uitgezonden en worden nu vanwege het succes ervan herhaald. Regisseur Jan Kelder maakte tien jaar geleden ook al een jazzportret van Ronald Snijders in Suriname.


2 REACTIES

  1. Gelukkig wordt ie herhaald. Ik had het de vorige keer gemist. Ik kon ook niet naar hewt concert tijdens de BRASA FAIR in de RAI waarer opnames voor deze docu zijn gemaakt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.