maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenMedia en literatuurProgramma 'Dichtbij Nederland' ook vanuit Suriname

Programma ‘Dichtbij Nederland’ ook vanuit Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vanaf 2 februari brengt ‘Dichtbij Nederland’, het nieuwe actualiteiten programma op Nederland 1 van de NPS, het nieuws uit Nederland en de landen waar veel landgenoten hun roots hebben liggen. Van veel Nederlanders liggen die roots in Suriname. Voor Dichtbij Nederland doet Nina Jurna (freelance journaliste o.a. RTL nieuws) verslag vanuit dit land.

In haar reportages staat de onlosmakelijke connectie tussen de twee landen centraal. “De rode draad in mijn reportages is de sterke band tussen Nederland en Suriname te benadrukken”. De reportages zijn uiteenlopend en belichten elke keer een ander verhaal. “In alle verhalen staat de Surinamer en zijn emoties centraal” aldus Jurna.

Dichtbij Nederland is een crossmediaal programma. Met elke werkdag een vijfentwintig minuten durend TV programma op Nederland 1. Vanuit Nederland, de Antillen, Turkije, Marokko en Suriname zijn bijna dagelijks verslaggevers in actie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE
  1. Jurna,
    sorry hoor maar dit is de reinste onzin aller tijden.
    als jij jou eigen mensen hebt verraden wat denk je dan, dat men van jou verwacht. alleen maar misleiding. ik althans geloof je helemaal niet meer.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES