Kwakoe-festival moet schuldeiser betalen

5

Evenementenbureau 2GoEvents uit Krimpen aan den IJssel krijgt op korte termijn een deel van de schuld van de organisatie van het Kwakoe-festival in de Bijlmer in Amsterdam uitgekeerd. Dat bleek tijdens een kort geding in Den Haag, schrijft Het Kontakt. In totaal zou de stichting Zomerfestival Amsterdam Zuid-Oost (ZAZO), de organisator van Kwakoe, nog 150.000 euro moeten betalen aan het bureau uit Krimpen aan den IJssel.

Het bureau eiste maandag op korte termijn een betaling van alvast 80.000 euro. ZAZO reageerde in eerste instantie dat ze maar een bedrag van 26.000 euro kan afbetalen. Op aandringen van de kortgedingrechter verklaarde de penningmeester van ZAZO dat hij binnen een maand ook nog eens een kleine 30.0000 euro kan overmaken naar het bureau 2GoEvents.

In maart bekijkt de rechter hoe de organisator van Kwakoe de resterende schuld kan aflossen, meldt de nieuwssite.


5 REACTIES

  1. Toen men de oude Organisatie afrangeerde was het met big talks als:We kunnen het veel beter organiseren,kunnen het financieël beter e.d.Maar vandaag blijkt weer”LOOD OM OUD IJZER.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.