woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit NederlandWerkbezoek wethouder Gehrels aan Suriname

Werkbezoek wethouder Gehrels aan Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Amsterdams wethouder Carolien Gehrels (PvdA) brengt van 27 t/m 31 januari een werkbezoek aan Suriname in het kader van de samenwerking tussen Suriname en Amsterdam. Zij zal ondermeer gesprekken voeren met de ministers Felisi, Santokhi en Setrowidjojo.

De gesprekken gaan over de voortgang van projecten op het gebied van culturele uitwisseling, drinkwaterprojecten in het binnenland, volkshuisvesting, samenwerking met de politie, vakopleidingen voor jongeren en de restauratie van Fort Nieuw Amsterdam. Tijdens haar werkbezoek opent zij samen met Korpschef Welten het nieuwe politiebureau te Rijsdijk. Verder opent zij de video-expositie “One Minutes” in theater Unique.

Amsterdam en Suriname hebben sinds 2002 een nauwe samenwerking, die is gebaseerd op uitwisseling van kennis en expertise op vele gebieden. De samenwerking omvat ruim 60 projecten. Elvira Sweet (Stadsdeel Zuidoost) en Wil Codrington (Stadsdeel Centrum) maken eveneens deel uit van de delegatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Laat zij in Su dan ook vertellen welke bijdrage haar gemeente bestuur en zij persoonlijk zal leveren om tot afschaffing van de vernederende 100% controle te komen


  Maak melding
 2. Mensen wat gaat dit over, ik ga niet elke jaar naar SME maar zeker de afgelopen 10 jaar zeker 4 keer ben ik geweest en is nog nooit 1 keer gekontroleerd, dus waar hebben wij erover, of het nou gelukt of wat, weet ik niet, maar als je een schone geweten heb dan heb je toch niets te vrezen of zie ik het verkeerd???.


  Maak melding
 3. Klinkt niet goed, geen wethouder die hier tijd over heeft tijdens zijn/ haar werk en bedenkt wat kan ik nog in suri. doen en vervolgens 4 projecten bedenkt alsof ze in Nl niks te doen heeft.
  Sr wordt wakker, als het eea onder goede voorwaarden gebeurd ok, dan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES