Korte film met Quintis Ristie in première

1

Op zondag 25 januari is de korte film ‘Geest van de Weduwe’ met Quintis Ristie, onder andere bekend van ‘Raymann is Laat’, in première gegaan. De film was te zien op het onderdeel ‘Kids Only’ van het International Film Festival Rotterdam (IFFR).

‘Geest van de Weduwe’ is speciaal ontwikkeld voor het educatieve muziek-filmproject Watch That Sound waarbij een groep jonge deelnemers de soundtrack bij films maken. De film is geschreven en geregisseerd door Martin Waardenberg en geproduceerd door Men At Work TV Produkties.

De 36-jarige Quintis Ristie is een bekende Nederlandse radio- en televisiereporter van Surinaamse afkomst. Hij vertolkte eerder de rol van Romano Hartseer in de politieserie ‘Van Speijk’ en heeft al jaren een vaste rubriek in het amusementsprogramma ‘Raymann is Laat’ (VIDEO). Momenteel is hij ook elke donderdag te horen als presentator van FunX Five op jongerenzender FunX.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.