zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMultimiljonair Branson draagt ontwerp van Surinaamse

Multimiljonair Branson draagt ontwerp van Surinaamse

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen maandag heeft de talentvolle ontwerpster en creatief onderneemster Tejuna Nandoe Tewarie – Veldhuizen, multimiljonair Sir Richard Branson van de bekende Virgin group, haar speciaal ontworpen manchetknopen mogen presenteren, die hij tijdens de Grand Gala van de inauguratie van Barack Obama heeft gedragen.

Sir Richard Branson heeft zijn bedrijf de Virgin Group ontwikkeld tot een van de meest herkenbare lifestyle merken met meer dan 200 bedrijven, actief op het gebied van reizen, ontspanning, telecom en financien. In 1999 werd Richard Branson geridderd door Koningin Elizabeth II voor zijn diensten in de ondernemerschap.

Voor de in Nederland woonachtige Tejuna is grootmoeder Angeline Ghazi de inspratiebron voor haar ondernemerschap. Tejuna aspireert in de toekomst op kunstzinnig en cultureel gebied meer te kunnen betekenen voor Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. 2 Reacties op “Multimiljonair Branson draagt ontwerp van Surinaamse”
  >>>>>>>>>>>waarom speelt hij geen sinterklaas…….>>>….mik a man lus duku dan kan ik hem begrijpen…mij vertellen wat hij allemaal bezit is bullshit…..


  Maak melding
 2. Damny,
  Dit soort reacties kilt ons toch als land/volk. De afgunst druipt er gewoon van af. Wij moeten blij zijn met elke opsteker welke ons in positieve zin op de werelkaart kan doen belanden.


  Maak melding
 3. Damny,
  Dit soort reacties kilt ons toch als land/volk. De afgunst druipt er gewoon van af. Wij moeten blij zijn met elke opsteker welke ons in positieve zin op de werelkaart kan doen belanden.

  Pinto

  ………..>>>>>>>>>>>>>>>>>………..Pinto no koni….weet jij wat er moet staan….Pinto…nee noh….miljonair koopt voor miljoenen.
  Zijn jouw ogen nog steeds dicht is me wat met je…ai boi ti din man ai tapu soso uilkuikens gedoe.


  Maak melding
 4. Mensen,
  Als een ieder zijn kracht goed weet te bundelen en je verstang goed kan gebruken kan je ook RIJK worden,en wees blij voor die man


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES