maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit NederlandFractievoorzitters Tweede Kamer naar Suriname

Fractievoorzitters Tweede Kamer naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De fractievoorzitters in de Tweede Kamer brengen in het herfstreces dit jaar een bezoek aan Suriname. Een woordvoerder van het parlement heeft dat donderdag gezegd. Verdere details over het programma zijn nog niet bekend.

De fractievoorzitters gaan vaker onder leiding van de Tweede Kamervoorzitter op reis. Zo proberen ze in ieder geval tijdens een kabinetsperiode een keer naar de Nederlandse Antillen en Aruba te gaan. Dat gebeurde de laatste keer in 2007.

Daarnaast zijn er reizen naar andere landen in de wereld. In het verleden zijn er onder meer bezoeken afgelegd aan India en Zuid-Afrika.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Het kan en mag niet gebeuren dat facist Wilders of een van zijn partij genoten een poot op Surinaams grondgebied zet! Het zou de grootste belediging zijn voor het beschaafde Surinaamse volk om zulke racisten en facisten in haar mooie land te hebben.


  Maak melding
 2. Luister en Kijk morgen hoor jij Somo brullen zij noemen mij VOORZITTER.
  Daarom heb ik dan tien schone vingers ik ben niet corrupt..zij noemen mij daarom voorzitter dus geen BOEF.


  Maak melding
 3. Het wordt gewoon een gezellige boel. Met wie gaan deze goed opgeleide ptata’s praten en waarover?
  Onze P.poorsitter is in elk geval geen partij voor deze gasten. Wij worden voortdurend voor aap gezet.


  Maak melding
 4. ik het verleden kwamen mensen als maurice bishop op bezoek naar suriname. we weten allemaal wat er is gebeurd na vertrek van deze man hij heeft die olie domme en machtgeile bouterse zover gekregen dat hij suriname de meest zwarte bladzijde heeft bezorgd.bishop en zijn bewind zijn door de amerikanen wegggeschoten dat stond suriname ook te gebeuren jammer dat het niet gebeurd is.wat nederland laat zien is dat ze zaken willen doen met een land die word geleid door integere mensen democraten . en niet door moordenaars en drugsdealers.


  Maak melding
 5. ahum no.7,waar was je toen Gedrocht wilders,Surinamers uitmaakte voor beesten?
  Denk aan het geval in Almere waarbij er 2 Surinamers betrokken waren,die man werd gedood een bakra,toen hij een stelletje hangjongeren 2 Suri`s en 1 Antilliaan aansprak voor het stenengooien,die arme man werd neergestoken.Het Gedrocht wilders had het niet over die 2 Surinamers alleen ,maar over alle Surinamers,zijn woorden waren:SURINAMERS ZIJN BEESTEN.
  Je zou wel willen dat het Gedrocht niets heeft tegen Surinamers,dream on.

  Du ,het wordt tijd dat jij je laat nakijken,volgens mij soso Bouta eh deh in joe edeh,dit artikel heeft niets met Bouterse te maken.


  Maak melding
 6. waarom zouden wij vriendschap banden hebben met een land dat dagelijks onze moeders, zusters, vrouwen en dochters verkracht en aanrandt in naam van de 100% controle?
  Ik hoop dat Wilders ook naar Su gaat, kunnen ze hem mooi oppakken en uitleveren aan Jordanie, waar hem een lange gevangenisstraf wacht. Su is dat verplicht omdat ze deel uitmaken van de liga van Moslimstaten.


  Maak melding
 7. “Het kan en mag niet gebeuren dat facist Wilders of een van zijn partij genoten een poot op Surinaams grondgebied zet! Het zou de grootste belediging zijn voor het beschaafde Surinaamse volk om zulke racisten en facisten in haar mooie land te hebben.

  mr.zuidoost”

  Is Suriname vandaag aan de dag een beschaafd land?

  Zedenmisdrijven vinden aan de lopende band plaats in Suriname. Roven, moorden is ook al niets nieuws in Suriname.
  Het zijn overwegend Surinamers zelf die deze misdrijven begaan.

  Politici, die een voorbeeldfunctie horen te zijn voor land en volk, gaan met elkaar op de vuist, alsof dat de normaalste zaak van de wereld is.

  Suriname een beschaafd land. Het huilen staat me nader dan het lachen.


  Maak melding
 8. Premaatje,
  Wat denk je zelf? Mijn kinderen is wel degelijk normen en waarden bijgebracht. Als de rest dat ook doet, dan komen wij een heel eind. We don’t like responsibility! Wie moet het anders doen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES