Standup comedians en cabaretiers op FATU

1

Krater Theater in Amsterdam Z.O. is al drie jaar lang de plek voor Fatu. Elke Laatste zondag van de maand zie je de beste standup comedians en cabaretiers van Nederland live in de Bijlmer. B there zodat jij straks ook weet hoe je de beste fatu breekt. Op zondag 25 januari a.s. is er weer een FATU met Aries, Patrick Laureij en Rachid Larouz. De show wordt gehost door niemand minder dan Jeffrey Spalburg en de muziek is van DJ Phantom (Raggadonz).

Fatu is die maandelijkse zondagmiddagchill met live de beste stand-up comedians en cabaretiers van Nederland. Gewoon lekker, chill, met als enige verplichting; B there! Zodat jij straks ook weet, hoe je de beste fatu’s breekt!

Krater Theater
Hofgeest 139
1102 EG Amsterdam Zuidoost

www.fatu.nl


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.