Nederlandse stagiair houdt letsel over aan steekpartij

10

De 25-jarige Nederlandse stagiair, Thijs Klomp, die op nieuwjaarsavond door een tot nog toe onbekende man in zijn halsstreek is gestoken, houdt misschien een verlamde rechterbovenarm over aan het incident. Dat schrijft De Telegraaf.

Klomp, die stage loopt bij de Suralco, is student Scheikunde Research Development van Hogeschool Utrecht. Hij vertoeft al elf maanden in Suriname en keert volgende maand huiswaarts.

Volgens de arts kan de oorzaak van de verlamming liggen aan een doorgesneden zenuw die in verbinding staat met de bovenarm. “Het zou even goed kunnen zijn dat, doordat die steekwond in mijn hals is opgezwollen, er een druk is op die zenuwen”, zegt Klomp. Indien de zenuw is doorgesneden, is operatief ingrijpen noodzakelijk. Als de zwelling de oorzaak is van de blessure en die gaat terug, dan zal de stagiaire zijn hand weer volledig kunnen gebruiken meldt ook De Ware Tijd.


10 REACTIES

 1. Dit is vervelend mang maar deze dingen gebeuren overal op de wereld, hoeveel Surinamers zullen klappen enz hebben gehad in NL zomaar uit het niks toen ze er stage ofzo liepen / lopen, alleen daar hoor je niks van. De eerste generatie Surinamers in NL had het ook niet makkelijk.

  En aan de andere kant die witte mannen spelen hebie in Suriname en al helemaal als het om vrouwen.


  Maak melding

 2. Wie heef die man gestuur naar onze land
  Hij is gekomen om onze werk af te pakke
  Ze moeten ons met rust late
  Als Baas Bouta president is dan is Sranan alleen voor ons
  Wij hebben al genoeg gewerk
  Paimang dee doro
  Bouta for president


  Maak melding

 3. NDP Forever,

  Ik vindt dit wel heel erg smakeloos van je. Volgens mij tiepeerd dit het denken van NDP aanhangers. Absoluut geen compassie met niets en niemand.Maar hoe kan het ook anders als jouw leider een ordinaire moordenaar is.


  Maak melding

 4. ik heb vaker gezegd dat de aanhang van de NDP en bouterse bestaat uit leeghoofden zie reaktie van nummer 2. als ik of wie dan ook kritiek heb op hun baas dan vragen ze om censuur maar dat idiote gelul van nummer 2 daar hoor ik ze niets over zeggen ik vind zo een reaktie van nummer 2 schandalig en dom en smakeloos


  Maak melding

 5. Reactie 1 en 2 komen voort uit een kortzichtige geest.
  Een stagiair pakt echt geen banen af.
  Zo iemand gaat naar Suriname om ervaring op te doen en misschien wat van zijn kennis over te dragen.
  Hoeveel Surinamers gaan er niet naar Nederland om stage te lopen.
  Daar hoor je toch ook niets over zeggen.
  Dan kan no 2 wel zo belachelijk reageren, maar hoeveel Surinamers teren niet op de zak van familie in Nederland en hebben zelf geen prikkel om hun eigen kost te verdienen.
  Gewoon zelf aan het werk gaan en niet op je luie zitvlak blijven zitten.
  Het is niet goed om in je eigen voerbak te schijten, want dat doe je nu.

  groeten Jan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.