dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBenefietconcert voor onderwijs Surinaams binnenland

Benefietconcert voor onderwijs Surinaams binnenland

-

Does Travel - naar Suriname

De Stichting Sipa en de stichting Zorg samen voor Suriname organiseren op maandag 23 februari 2009 een speciaal benefietconcert met als doel het stimuleren van het onderwijs in het binnenland van Suriname. De bijeenkomst wordt gehouden vanaf 20.00u in De Doelen te Rotterdam.

Een grote groep bekende Surinamers verleend haar medewerking aan dit concert waaronder Mai Tai, Jörgen Raymann, Bryan B., Edsillia Rombley, Re-Play en Quitis Ristie. Ook is er een afterparty met Siembra.

De stichting Sipa zet zich in voor het welzijn van de indianen in Suriname. Via de stichting worden geld en materiële goederen ingezameld, ten behoeve van de indianenstammen. De stichting Zorg voor Suriname is gericht op het creëren van een menswaardig bestaan voor bejaarden en een toekomst voor de kinderen in Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. De verspreide ligging van de wel honderden dorpen langs de rivieren kilt het onderwijs in het binnenland van Suriname. De dilemma is voorts dat goed geletterden niet meer bereid zijn om boven de watervallen een opbouwende bijdrage te leveren. Studenten ontkomen er niet aan om de lagergelegen gebieden op te zoeken voor beter onderwijs.


  Maak melding
 2. Zeker een goede zaak, raj.
  De autochtone Surinamers, de Indianen worden veel te vaak vergeten en in het verdomd hoekje geplaatst.

  Baya Pinto, ik ga weer effen muggenziften.
  De dilemma? Ik kan nu een lach niet onderdrukken.
  Tan bun.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES