dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenCarrièreSurinamer beste professional bij De Nederlandsche Bank

Surinamer beste professional bij De Nederlandsche Bank

-

Does Travel - naar Suriname

Drs. Jason Watkin is door zijn werkgever De Nederlandsche Bank (DNB) verkozen tot Young Professional of the Year 2009. Dit is een jaarlijkse prijs waarbij een stimulans wordt gegeven aan jong talent. Meerdere grote bedrijven in het land hebben hun eigen young professional gekozen en samen strijden ze in maart in een overkoepelende verkiezing voor de titel “best young professional of the Netherlands 2009′.

Drs. Jason Watkin (33) is geboren in Suriname en vertrok in februari 2002 naar Nederland om zich te vestigen. Met een Surinaamse bul in de Economie op zak, werd hij al snel aangenomen door het internationale PricewaterhouseCoopers waar hij verschillende multinationals controleerde. Na 5 jaar werd hij tijdens een lezing gevraagd om in het panel zitting te nemen en een lezing te houden over effectief leiderschap. Daar werd hij gescout door De Nederlandsche Bank en niet veel later werd hem een nieuwe uitdaging aangeboden. Jason werkt sinds September 2007 bij de Nederlandsche Bank als auditor waar hij verantwoordelijk is voor de controle op het betalingsverkeer en de financiele markten. Daarnaast vertegenwoordigt hij de bank internationaal onder andere in Rusland waar Watkin Risk Based Internal Audit trainingen namens de bank verzorgt. Vanaf Januari 2009 zal hij zitting nemen in de audit task force Monetary and Market Operatons (namens de Nederlandsche bank) binnen de Audit Committe van het stelsel van Europese Centrake Banken (ESCB).

Vanwege zijn expertise en de vliegende start die hij heeft gemaakt in het financiel stelsel bij de belangrijkste bank van Nederland is Watkin na een interne verkiezing, verkozen tot de professional. Op 5 maart wordt duidelijk of Watkin de winnaar is van de verkiezing Young Professional of the Year 2009 – catergorie specialists Financieel. Hij zal het moeten opnemen tegen 23 andere young professionals van top werkgevers in geheel nederland.

Vanaf 1 januari kan gestemd worden op Jason Watkin via www.youngprofessionaloftheyear.nl
50% van het eindoordeel, dat op 5 Maart as wordt gegeven zal van de internetstemmers afhangen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. En als hij naar SURINAME gaat verkloot hij zijn eigen land. Kijk maar naar alle Surinamers die ooit in Nederland gestudeerd hebben of carriere hebben gemaakt. IN hun eigen land deugen ze niet.

  Ze hebben nog altijd een ‘meester’ nodig die aapachtigen!!


  Maak melding
 2. Mijn nichtje is ook gekozen tot de beste ..
  Zij is pas 31 jaar oud en is in 1998 naar nederland gekomen.
  Werkt bij European Space Agency en zij is Ir. en Dr.in Technische Natuurkunde…..


  Maak melding
 3. is het de meneer die ooit de jongeren van de NPS leidde? is er een foto?
  Wat geweldig dat ene surinamer deze eer te beurt valt in deze financieel roerige tijden.


  Maak melding
 4. Dat snap ik wel… ik bedoel dat de ene mongool slimmer is dan de ander en daartengevolge hoger zou scoren op een mongolen iq-test en binnen de mongolenkring hoogbegaafd zou zijn 🙂
  Typisch Wacko Jacko !!! 03-


  Maak melding
 5. Wat een krabben weer. Net kerst geweest en toch kunnen ze het niet laten.
  Afgunst, naijver, egocentrisme, sociale deprivatie, etc, etc.
  Wanneer stoppen die sukkels eens met zichzelf belachelijk te maken.


  Maak melding
 6. pfffff moe word je van die reacties hier. sommige surinamers moeten goed luisteren naar mental slavery van bob marley. misschien zijn ze dan nog te redden. Anders weet ik het niet. Big up for DRs Watkin.


  Maak melding
 7. Triest om bepaalde reacties te lezen. Laten we het er maar op houden dat het IQ van bepaalde mensen nou eenmaal niet deugt.

  Meneer Watkin, van harte. Ik ben als Surinamer trots dat jij in de ze roerige tijden van recessie en gezien jouw verantwoordelijke taak bij de Nederlandsche Bank, als beste bent gekozen. Dat zegt iets over je talent.
  Chapeau!

  En moge vele jonge professionals zoals u die hier in nederland goed werk doen, ooit besluiten om terug te gaan naar Suriname en die apen en fossielen in de Surinaamse politiek te vervangen.

  Mirjam Kappel


  Maak melding
 8. ik was van plan om te reageren op nummer 1.maar nummer 5 neus heeft het gras voor mijn voeten weggemaaid en ik ben het volkomen eens met jou neus wat ze zeggen zijn ze zelf met zulke idioten zal surinme nooit vooruit komen .


  Maak melding
 9. weer een zwarte afro Surinamer die het gemaakt heeft….. het lijstje wordt steeds langer. Waar blijven Tjon; Krommo; Kanhai en sauma???? Het enige dat ze kunnen is negatief commentaar geven, daar waar een zwarte afro Surinamer het weer heeft gemaakt in deze maatschappij! zielig zijn ze!!!


  Maak melding
 10. maar al die 100.000 die nooit een kans kregen om ooit geaccepteerd te worden in nederland; en laat staan een kans krijgen om iets te worden wat zij echt wilden bereiken…de spoeling te dun… maar er zijn te weinig kansen door de blanken geboden aan hun gekleurde nederlanders…ze zijn nog steeds erg bang terrein te verliezen in hun eigen terretorium…leven van een mimimum loon is toch nog geen carriere…als je toch werkt….over deze mensen hoor je niets in de maatschappij, maar ik weet dat mijn surneds landgenoten hard en goed arbeid leveren in nederland en dat ze eigenlijk uitgebuit worden van hun kwaliteit met een mager loon.. alle moeders en vrouwen uit de sranang die bijvoorbeeld in de verpleging werkzaam zijn…ook vandaag gingen 2 vrouwen met vakantie naar albina die het hele jaar hard gewerkt hebben en 2 koffers vol met kleding voor hun familie meenemen… en vanavond zullen zij in albina aankomen en het zuur verdiende geld uit nederland in de vorm van cadeautje aan hun familie overhandigen………..carriere maken zonder waardering voor krijgen… het zijn die 100.000 die nu reeds als pubers in de 70s naar blandah kwamen… die kennen ook geen gouden hand drukken.. maar leveren zwaar prestaties in hun bestaan in nederland.. en telkens als ze weer van vakantie terug komen in nederland om hun belasting plichten te vervullen dan worden ze geconfronteerd door een body scan en soms naakt uit de kleren te gaan voor die blanke nazi methoden op schiphol……………..


  Maak melding
 11. sranang mang ai mie boi .
  om even in het verleden te duiken toen het ging over de nieuwe burgermeester van rotterdam moest je ze horen marokanen zijn ons voorbijgestreefd en nog meer van die onzin, nu het over een surinamer gaat nogmaals een surinamer en dan maakt het geen moer uit hoe hij eruit ziet na wang srananmang, inplaats van te owehoeren breng jou stem op die jongen dan doe iets beters dan al dat onzin die sommigen hier uitkraien. deze jongen heeft de kans gekregen en aangegrepen dat is niet voor iedereen weggelegd we kunnen niet allemaal president worden.


  Maak melding
 12. “weer een zwarte afro Surinamer die het gemaakt heeft….. het lijstje wordt steeds langer. Waar blijven Tjon; Krommo; Kanhai en sauma???? Het enige dat ze kunnen is negatief commentaar geven, daar waar een zwarte afro Surinamer het weer heeft gemaakt in deze maatschappij! zielig zijn ze!!!”

  mr.zuidoost

  Tjon bedriegt alle Surinamers.
  Krommo of is het Kromo spekt zijn zakken met het geld dat alle Surinamers toekomt.
  Kanhai is de grootste haai van Suriname en Sauma leeft van wat de straat hem opbrengt.
  Bovendien liggen ze nu allemaal voor dagen in coma, omdat een Afrosurinamer heel hoog heeft gescoord op de maatschappelijke ladder.

  Maar wat doet meneer zuidoost?
  Lui achterover in de hangmat liggen op zijn balkon ergens achter in de Bijlmer.
  Alleen de Afro-mens beschikt over een hoge iq.

  zuidoost jij bent en blijft dom.

  Waar is Nationalis gebleven? Hij zal het helemaal eens met zuidoost, want hij kan net zo hard zeuren over Hindostanen.


  Maak melding
 13. Jason Jason Jason mi boi. Mijn hoofd valt om van trots. Je eenvoud, nederigheid en enorm geloof brengen je dit. Ik heb deze jongen op de universiteit les gegeven en hij was altijd een doorzetter. Ben trots op hem dat hij vandaag de dag zo hoog scoort. Ik vind het trouwens heel raar dat geen enkel medium in Suriname dit heeft opgepakt. Wat een schande! De media is alleen maar op sensatie gericht, dit soort mooie berichten vinden ze blijkbaar niet sensationeel genoeg. Schaam je media!


  Maak melding
 14. En wanneer ga je terug naar Suri?

  Het is wel leuk zo’n bericht te lezen, maar zo zijn er vele sranangmangs die het gemaakt hebben in NL, maar die niet in de publiciteit (wensen te) komen.Dus dit is niet nieuws.

  Aan Zuidoost:
  Niet weer, maar eindelijk weer eentje. Het gaat in mondjesmaat, maar het lukt wel langzamerhand.Jason, een voorbeeld voor de luie creolen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES