Home Onderwerpen Justitie en politie Duidelijkheid over moord op August Adjoeba?

Duidelijkheid over moord op August Adjoeba?

16

Volgens het Parool ziet de Amsterdamse recherche een verband tussen twee Amsterdamse Surinamers die in 2008 zijn geliquideerd. De vermoorde August Adjoeba en Brian Stein waren samen getuige van de schietpartij die in 2005 de lijfwacht van Stein het leven kostte.

Het gaat om de schietpartij op 16 januari 2005 in de parkeergarage aan de Reguliersdwarsstraat, waarbij Steins bodyguard ‘Rico’ Flores Lopez omkwam.

Zowel Adjoeba als Stein legde na de geruchtmakende schietpartij belastende verklaringen af tegen schutter Boneka B., die tot negen jaar cel werd veroordeeld schrijft de krant.

16 REACTIES

 1. live by the gun, and die by the gun.
  zelf gezocht, dus opgeruimd staat netjes.
  moge er nog meer criminelen volgen die zichzelf zo (laten) opruimen.

 2. Laat de doden rusten, wat ook hun verleden moge zijn geweest! Gedane zaken nemen geen keer.

  Obia anu fu yu, no spiti naini!

 3. Komt er ook duidelijkheid op de moord op broeder Sampi?

  Het aantal mensen dat al- dan niet gedekt door een ambtelijkbevel om zeep is geholpen in de 15(vijftien) al meer dan gepasseerd. Laatstelijk nog een manjadief?

  God komt met alles en iedereen klaar, ja ook met DDB ja.

 4. @7: Sampi? Oke.. als je duidelijkheid wil hebben op de “moord” van Sampi, dan moet je ook duidelijkheid eisen in de vele (roof)moorden die sampi op zijn geweten heeft gehad, en welke straf hij daarop verdiende nietwaar.

  Sampi heeft gewoon gesolliciteerd naar zijn dood. Hij was ook nog vogelvrij verklaard, dus als een junk hem zelfs zou doodsteken zou die junk op dit moment vrij lopen.

 5. het is duidelijk dat sommigen de kant van de criminele kiezen inplaats van de slachtoffers. maar het probleem is dat sommige de hersenen niet beschikken om dingens in de juiste proportie te zien.ik vind dat de aandacht aan deze crmineel overdreven is en het mag nu ophouden klaar opgeruimt staat netjse .

 6. De man, die schiet of steekt zal eens op een dag ook afzwaaien. Wat dan als zijn geweten begint te knagen. Pre Rambo is 1. Achteraf toch de verkeerde om zeep te hebben geholpen brengt een levenslange zelfverwijt teweeg. Heeft zich al meer dan eens voorgedaan.

 7. de man , die schiet of steekt zal eens op een dag ok afzwaaien. wat dan als zijn geweten begint te knagen. ik hoop dat dit voor iedereen geld die een andere het leven ontneemd.maar wel vreemd om dit te lezen van jou mie boi pinto.

 8. @10: eromheen zeiken kan je wel, maar to the point ga je niet kunnen komen zonder je fouten in te zien, en daarvoor schaam je je nietwaar.

 9. Raj, het schieten is veel eerder aangevangen toen exponenten van sommige latere slachtoffers schouder aan schouder streden met diezelfde Sampie’s, in het Oosten des s’lands. Moet ik nog duidelijker zijn?

 10. Op Einstein na is Noso de meest intelligente ziel van het hele Westelijkhalfrond. Ik heb er geen moeite mee om vooral door jou te worden gehouden voor dom. Die inborst zegt alles over Du en in wezen niets over anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.