Duidelijkheid over moord op August Adjoeba?

16

Volgens het Parool ziet de Amsterdamse recherche een verband tussen twee Amsterdamse Surinamers die in 2008 zijn geliquideerd. De vermoorde August Adjoeba en Brian Stein waren samen getuige van de schietpartij die in 2005 de lijfwacht van Stein het leven kostte.

Het gaat om de schietpartij op 16 januari 2005 in de parkeergarage aan de Reguliersdwarsstraat, waarbij Steins bodyguard ‘Rico’ Flores Lopez omkwam.

Zowel Adjoeba als Stein legde na de geruchtmakende schietpartij belastende verklaringen af tegen schutter Boneka B., die tot negen jaar cel werd veroordeeld schrijft de krant.

16 REACTIES

 1. Komt er ook duidelijkheid op de moord op broeder Sampi?

  Het aantal mensen dat al- dan niet gedekt door een ambtelijkbevel om zeep is geholpen in de 15(vijftien) al meer dan gepasseerd. Laatstelijk nog een manjadief?

  God komt met alles en iedereen klaar, ja ook met DDB ja.


  Maak melding

 2. @7: Sampi? Oke.. als je duidelijkheid wil hebben op de “moord” van Sampi, dan moet je ook duidelijkheid eisen in de vele (roof)moorden die sampi op zijn geweten heeft gehad, en welke straf hij daarop verdiende nietwaar.

  Sampi heeft gewoon gesolliciteerd naar zijn dood. Hij was ook nog vogelvrij verklaard, dus als een junk hem zelfs zou doodsteken zou die junk op dit moment vrij lopen.


  Maak melding

 3. het is duidelijk dat sommigen de kant van de criminele kiezen inplaats van de slachtoffers. maar het probleem is dat sommige de hersenen niet beschikken om dingens in de juiste proportie te zien.ik vind dat de aandacht aan deze crmineel overdreven is en het mag nu ophouden klaar opgeruimt staat netjse .


  Maak melding

 4. De man, die schiet of steekt zal eens op een dag ook afzwaaien. Wat dan als zijn geweten begint te knagen. Pre Rambo is 1. Achteraf toch de verkeerde om zeep te hebben geholpen brengt een levenslange zelfverwijt teweeg. Heeft zich al meer dan eens voorgedaan.


  Maak melding

 5. de man , die schiet of steekt zal eens op een dag ok afzwaaien. wat dan als zijn geweten begint te knagen. ik hoop dat dit voor iedereen geld die een andere het leven ontneemd.maar wel vreemd om dit te lezen van jou mie boi pinto.


  Maak melding

 6. Raj, het schieten is veel eerder aangevangen toen exponenten van sommige latere slachtoffers schouder aan schouder streden met diezelfde Sampie’s, in het Oosten des s’lands. Moet ik nog duidelijker zijn?


  Maak melding

 7. Op Einstein na is Noso de meest intelligente ziel van het hele Westelijkhalfrond. Ik heb er geen moeite mee om vooral door jou te worden gehouden voor dom. Die inborst zegt alles over Du en in wezen niets over anderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.