Crisis dwarsboomt horeca plannen Suriname

3

De eigenaren van toprestaurant De Smaeck van Spa in Makkinga staken hun plan om te emigreren naar Suriname. De bouw van het Surinaamse resort, waar ze een hotel zouden gaan runnen, is door de mondiale financiële crisis stilgelegd, schrijft MissetHoreca.nl.

De horecaondernemers zouden in Suriname gaan werken voor Waterland Learning Resort in het Surinaamse Domburg, waar ze een dertig kamers tellend hotel zouden gaan runnen. Met de emigratie zou hun restaurant De Smaeck van Spa in Makkinga worden verkocht.

Door de kredietcrisis zijn twee grote investeerders van het Surinaamse project afgehaakt. Hierdoor is het plan van het resort in de ijskast beland. Daarmee komt voorlopig een streep door het Surinaamse plan van Wim en Patricia Spa.


3 REACTIES

 1. Goed zo! Dan krijgen Surinamers in Suriname die kans om die hotel te gaan runnen, want jullie Hollanders doen in Suriname hetzelfde wat de Polen in NL doen, werk afpakken!

  Hopelijk komt Suriname ook snel met een heftige inburgeringswet met hoge kosten en dat als je in Suriname wilt wonen dat je je NL paspoort moet inleveren, precies hetzelfde wat jullie wittemannen doen.


  Maak melding

 2. @ SU
  WAT BEN JIJ DOM.
  geen enkele wet zeg hier in nederland dat jij jou pastpoort moet inleveren als jij hier wil wonen klinklare onzin wat jij lult weet jij hoeveel surinamers die hier al jaren wonen hun surinaamse pastpoort hebben behouden,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.