Hannah Belliot geen Europees lijsttrekker PvdA

2

De Amsterdamse oud-wethouder Hannah Belliot, die zich kandidaat had gesteld als lijsttrekker voor de Europese verkiezingen van volgend jaar, heeft het niet gered. Dat bleek afgelopen zaterdag in Arnhem tijdens een PvdA ledenbijeenkomst.

De politica van Surinaamse afkomst won in de eerste ronde van de stemming, maar sneuvelde in de tweede van de drie rondes. Europarlementariër Thijs Berman wordt PvdA-lijsttrekker bij de Europese verkiezingen.

Belliot gaf op 16 september 2005 aan dat ze zich niet meer herkiesbaar zou stellen als wethouder. Ze wilde weer toneelstukken gaan schrijven en hoopt een speelfilm te kunnen maken over de integratie van de Molukkers in Nederland.

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. laat Hannah zich maar lekker op toneelstukken richten. De surinaamse gemeenschap heeft niets maar a ook geheel niets aan haar wethouderschap gehad. Ook nu hult zij zich in diep zwijgen over de 100% controles…. walgelijk om zo’n zuster te hebben…..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.