zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAdvocaat King spot ring mensenhandel in Suriname

Advocaat King spot ring mensenhandel in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 dec – In Suriname wordt een levendige mensenhandel in stand gehouden met behulp van ambtenaren bij Justitie. Dit stelt de Nederlandse jurist Frank King. Vooral Chinese migranten worden bediend. Er is een compleet dossier opgesteld op basis van verklaringen van een topambtenaar.

De ambtenaar lijkt te zijn ondergedoken in Nederland. Intussen zijn kopieën verzonden aan onder meer procureur-generaal Subhaas Punwasi en president Ronald Venetiaan. “Wat ik in het dossier gezien heb, is van zodanig bezwarend gewicht, dat ik het aan de procureur-generaal heb voorgelegd voor nader onderzoek”, zegt King tegenover de Ware Tijd. Het vreemdelingenbeleid moet nodig tegen het licht.

Fraude en valsheid in geschrifte schijnen meer regel dan uitzondering. “Daarom moet er onderzoek komen, omdat er sterke aanwijzingen zijn dat Chinezen niet op reguliere wijze binnenkomen. Alleen voor dit jaar al zou het gaan om meer dan vijftig gevallen”, aldus King. Punwasi zegt het dossier nog niet onder ogen gehad te hebben. Als de informatie klopt, komt er een onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Toen ik voor mijn vakantie naar Sme afreisde, moesten wij in de rij wachten op controle. Terwijl plm. 50 Chinezen die geen woord engels of NL spraken opgehaald werden en alles werd sneller voor hun geregeld dan de gewone reiziger. En zo gaat dat volgend mij met bijna elke vlucht.

  Het is bekend dat Chinezen soms wel 20 duizend neertellen voor mensen die hun naar het westen willen smokkelen. Eindelijk komt nu naar boven wat vermoedt werd maar nooit de aandacht kreeg. En zoals altijd speelt corruptie en hebzucht hierbij een grote rol bij onze land(genoten)verraders.


  Maak melding
 2. Daarom Sranan denk goed na wie en wat je binnen laat want niet elke glimlach is een lach, die witte mannen zijn ook met deze dingen, kijkt naar Azië, die mannen zijn viezerikken. Ze beloven die vrouwen in Sranan van alles en geven ze hoop dat ze misschien naar NL kunnen alleen voor sex. Het stond pas op een website, die ene kaas liet het andere weten, hij schreef als je als tata in Sranan bent ben je een koning wat vrouwen betreft, je kan uitkiezen wie je maar wanneer wilt.


  Maak melding
 3. Hahaha niets aan de hand en het verbaasd me niet, was het niet deze minister die niet eens wist dat zijn vrouw waarmee die getrouwd was en samenwoonde onroerend goed had gekocht van een zware crimineel.

  Ik zie zijn persconferentie al voor mij, ik wist niets, het waren mijn ondergeschikten en back to business because i’m minister for life.


  Maak melding
 4. Ik heb het altijd al vreemd gevonden, dat Chinezen heel snel van allerlei zaken worden bediend, waar Surinamers jaren op moeten wachten. Ik hoop serieus niet, dat deze zaak ook in de bekende doofpot zal verdwijnen


  Maak melding
 5. Why am I not surprised? Als ik de regering was zou ik de Surinaamse ambassade in Beijing maar eens doorlichten, want daar lekt het nog harder dan in de Goslar…. Maar ja, money makes the world go ‘round.


  Maak melding
 6. ik maak een pas op de plaats met mijn reaktie omdat ik over deze zaak meer informatie wil hebben maar men zeg waar er rook is, is er ook vuur maar het kan ook aangestoken zijn door een pyromaan. waarom duik je onder meneer en waarom moet deze minister het altijd ontgelden en waarom komt sky radio met deze nieuws naar buiten iedereen weet dat limbo geen onafhankelijke journalist is ik schaar hem meer onder de noemer riool journalist of luky luck journalist. dit zijn allemaal ingredienten om een pas op de plaats te maken .


  Maak melding
 7. Zodra ik de naam RMD lees is er stront aan de knikker in Suriname dus ik geloof dit verhaal.
  Die man heeft familie envrienden overal, kijk maar naar afdeling narcotica, ook daar heeft hij vrienden familie.
  Ook bij Vreemdelingen zaken want ik ben door een familielid van hem geholpen,een echte kameleon familie.
  Een overloper valt altijd in de handen van RMD,of je wil of niet zijn armen zijn lang en en sterk.
  The men has two faces.


  Maak melding
 8. De groep chinezen doen eerst Sur aan om dan uit te wijken naar de Ned. Ant. Zo zie je de Ned. Antillen wordt volgestopt met illegale chinezen vanuit Sur. Ik heb het persoonlijk meegemaakt op een Inselair vlucht vanuit Sur.
  Nog erger deze groep chinezen werd begeleid door een Sur. hindostaanse. Deze groep chinezen sprak ook geen woord Engels, nederlands of taki taki. Ik ben Antilliaanse en dan moet ik toezien hoe De Ned. Ant. (St. Maarten)wordt volgestopt met later illegalen door Surinamers (misschien al in het bezit v/e Ned. paspoort)Dus deze chinezen blijven niet alleen in Sur. maar reizen door onder begeleiding naar de Ned. Ant. om dan te verdwijnen in de illegaliteit.
  baja (mensenhandel ook vanuit Sur naar de NA)


  Maak melding
 9. Trouwens merkwaardige aan dit verhaal is dat de advocaat zegt het rapport gestuurd te hebben naar de PG, de President en de assembleevoorzitter. De PG en voorrie hebben ontkend het rapport gezien te hebben.

  Onze mangal of moet ik zeggen mongool ziet de scenarios al vliegen alhoewel zij het rapport ook nog niet heeft gezien. Rodgers zegt doodleuk dat we krantenartikelen niet serieus moeten nemen en dat ze geen status hebben. Wat een land wat een mensen toch.


  Maak melding
 10. Je hoefde geen Detective te zijn om te zien hoe Chinezen het land binnen kwamen zonder enige hinder van de politie.Alles ging mooi geregeld van uit Schiphol naar Suriname. Ik heb me altijd af gevraagd waarom doet men niets tegen deze illegale immigratie.Paramaribo mag gauw om dopen tot “ParChinaTown” haast alle winkels in Paramaribo in Chinezen handen.Ik ben zelf in Georgetown geweest en heb een discussie gehad met Guyanezen over het het handels invloed van de Chinezen wat ik kon zien en horen hadden ze alleen restaurants en niets anders. Elk jaar wordt er circa 300 miljoen dollars over gemaakt van uit Nederland naar Surinaamse families da geld wordt gebruikt voor het in kopen van levensmiddelen,waar handelt de Creool hij gaat naar “Ommoe Chineesie” en die is onbeschoft tegen de Creool want zo gauw als de Creool de winkel binnen komt gelooft hij, dat de Creool wat wil Stelen, persoonlijk hebben mijn zoon en ik het mee gemaakt.Het werd ons ook gezegd geen CCSP te kopen en dat betekende Chyp Chinesh Shyt


  Maak melding
 11. Er zijn mensen die nog steeds geld verdienen aan de Chinezen die naar Suriname gelokt worden. De Surinamers moeten de regering onder druk stellen, hoe dat komt dat zo veel Chinezen zo openlijk het land binnen komen.De schuldigen moeten gestraft worden want het ruikt naar corruptie en daar moet de slapende minister van Justitie en Politie in grijpen.De Chinezen zijn nu zo veel geworden en niet alleen in hun grote maar ook in manier van slechte relaties met andere etnische groepen en er wordt nog door hun gediscrimineerd .Ik zou graag weten wat de heilige president er over denkt of denkt hij niet meer.


  Maak melding
 12. DIT is weer een scenario al dus vine
  wie wil kan slapen de topper die dit
  heef aangeven is geen kleinetopper
  wat die chineesen nu doen in zuid amerika
  is niet zomaar van boven komen vallen
  het zijn gevangenen die gedeporteerd worden
  naar het buitenland zie je ze met hun gezin komen neen toch china geef geld niet zomaar
  aan suriname EN dora gaat tekeer als men over haar puppy love gaat men gaat schrikken
  als ze horen wie de klokkenluider is
  wordt vervolg


  Maak melding
 13. Beste lezers,
  op 16 Augustus 2008 zat ik op de vlucht naar Suriname. Er zat een grote groep chinezen op deze vlucht. In Suriname aangekomen stond ik vol verbazing te kijken hoe er een Javaanse meneer uit het kantoortje kwam. Het kantoortje van de visa voor 60 plusseres rechts in de aankomst hal. Daar ik mijn Surinaamse nationaliteit heb stond ik in de rij van caricom citizens. toen ik dat bemerkte maak ik gelijk de opmerken of het zo makelijk om Suriname binnen te komen tegenwoordig. De javaanse heer liep weg en de paspoorten werden terug gebracht door een Creoolse heer. ik plaatse weer mijn opmerking waarop deze antwoorde dat de chinezen op doorreis waren naar Guyana. ik zeg dat is wel een goedkope smoes. waarop hij met een smil op zijn gezicht wegliep.
  Het is te erg voor woorden De echte Surinaamse chinezen zijn verdrongen nu zijn het associalen die de winkel bemannen.
  di het niet nauw nemen met hyghiene. suriname sta op.


  Maak melding
 14. Dit shit moet nou een keer stoppen
  Als wij geboren surinamers wonen in NL terug wil remigreren moeten we zoveel shit van de surinamse regering pikken.

  terwijl die chinezen voor 500$ dollar hun verblijft kunnen omkopen en in ons land vrij rond loopt

  we worden gewoon voor niks onderdruk gezet met al die papieren dat wij moeten in vullen heleboel shit. kom op man regering van su waarmee zijn wij mee bezit


  Maak melding
 15. Hallo
  Ik heb een probleem op de dag van mijn geboorte en ik zoeken naar oplossingen voor het oplossen van

  Mijn paspoort aangekomen termijn is verouderd administratiekantoren zullen niet verlengd voor een oorzaak van de fout in de maand van geboorte (op mijn eerste bevalling ben ik 10/10/1985. En nu ben ik ging naar de administratieve zetel van een nieuw geboorte certificaat te vernieuwen mijn paspoort ze mij of ik 10/2/1985) Dus eindelijk Ik ben geboren op 10.2.1985, maar de eerste keer van mijn geboorte certificaat dat en 10/10/1985 (valse) ik doen met mijn leven op mijn identiteitskaart paspoort enz. ..
  Dus ik kijk naar manieren om het probleem oplossen, of ik moet gaan! Wie! En hoeveel kost het!!
  —————–
  Hello
  I have a problem on the date of my birth and I seek solutions to resolve
  My passport arrived term is outdated administrative offices will not renewed for a cause of error in the month of birth (on my first birth I am 10/10/1985. And now I’m went to the administrative office to take a new birth certificate to renew my passport they give me one or I am 10/2/1985) So finally I was born on 10/2/1985 but the first time of my birth certificate that and 10/10/1985 (false) I do with my life on my identity card passport etc. ..
  So I look for ways to resolve it, or I gotta go!! Who! And how much does it cost!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES