Nieuwe rubriek van Quintis bij Raymann is laat

1

Vanaf februari 2009 gaat Quintis Ristie, voor het programma ‘Raymann is laat‘ langs bij mensen die van hem wel wat morele steun kunnen gebruiken. In wat voor situatie? Nou, je staat voor een grote beslissing of een belangrijk moment, bijvoorbeeld:

– Stel je wil je eerste auto aanschaffen, neem Quintis mee als extra paar ogen!
– Je favoriete voetbalcluppie is in degradatiegevaar en kan wel wat extra support gebruiken…nodig Quintis uit op de tribune voor die cruciale wedstrijd!
– Je oma uit Suriname, die je 20 jaar niet hebt gezien, komt aan op Schiphol. Met wie kun je haar nou beter van het vliegtuig halen dan met Quintis!
– Je staat vlak voor je eerste schoolfeestje. Wat voor jurk laat je je aanmeten bij de Hindoestaanse naaister? Quintis staat aan je zijde om je te helpen bij je beslissing!

Dus heb jij voor een belangrijke gelegenheid, bijzondere gebeurtenis of speciale situatie de (morele) steun van Quintis nodig?  Doe dan z.s.m. het volgende:

Stuur een mail naar quintis@menatwork.tv. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer. Motiveer duidelijk waarvoor je de steun van Quintis zo goed kan gebruiken!


1 REACTIE

  1. Only Quintis my man can come up with something like this.:)

    Quintis hope you read this, put it on Youtube, so others can see it too outside of the NL..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.