zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGoodTimes Owru Jari party in Rotterdam

GoodTimes Owru Jari party in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

December is de maand waarin de meeste Surinamers hun moederland bezoeken. Deze ‘heimwee-toeristen’ vertrekken bijna allemaal speciaal om de jaarwisseling in Suriname door te brengen. Maar die unieke Surinaamse sfeer die daar heerst rond Oudejaarsdag, is op oudejaarsdag ook in Nederland te vinden! Op woensdagmiddag 31 december 2008 organiseert GoodTimes namelijk weer haar traditionele/jaarlijkse GoodTimes OWRU JARI PARTY van 14:00u-21:30u in de Rotterdamse club .off_corso.

Owru Jari is Surinaams voor ‘oud jaar’, en is in Suriname een groot, gezellig openluchtfeest dat in de middag begint. In Nederland, waar het hartje winter is, zal de Owru Jari viering daarom plaats vinden in Rotterdams bekendste club ‘.off_corso’, aan de Kruiskade 22. Het unieke aan dit feest is dat het reeds om 14:00u in de middag (Bakka’na) begint. Het feest eindigt om 21.30u zodat de jaarwisseling/Nieuwjaar nog gezellig met de familie gevierd kan worden.

Zoals bij elk GoodTimes feest gaat ook deze editie om de beleving op het feest zelf. Daarom hebben wij leuke (live) beelden van de Owru Jari viering in Paramaribo, een heerlijke Surinaamse keuken en een speciale verassing van boetiek Galaxy.

De line-up voor dit populaire oudejaarsfeest bestaat uit de vaste GoodTimes DJ’s en live muziek van de formatie La Rouge, die het feest met hun opzwepende kawina naar een hoogtepunt zullen tillen. De voorverkoop van kaarten begint op 4 december 2008. Kijk op www.goodtimes.org voor meer informatie daarover.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES