Première documentaire Cineac Paramaribo

0

De documentaire Cineac Paramaribo gaat vrijdagmiddag 12 december in het Haags Filmhuis in première. De videofilm over natuur en milieu in Suriname is hierna te zien tijdens vele wijkbijeenkomsten in de Haagse en Rotterdamse wijken die door het Rotterdams en Haags Milieucentrum georganiseerd worden.

Bij de première zijn o.a. aanwezig Chantal Gill’ard, Tweede Kamerlid (PvdA) en woordvoerder ontwikkelingssamenwerking. Ook Rabin Baldewsingh de Haagse wethouder voor leefbaarheid en burgerschap en de makers van de documentaire zijn aanwezig.

Cineac Paramaribo is de tweede film in de serie ‘Cineac Abroad’. Cineac Nador een film over milieu-initiatieven in de noord Marokkaanse stad Nador ging in 2006 in première. De films zijn co-producties tussen het milieucentrum en het Rotterdamse en Haagse lokale televisiestation Cineac TV. Cineac Nador werd veelvuldig in wijken vertoond en was ook vaak aanleiding tot veel discussie over milieu in eigen wijk. De film was uiteraard ook op Cineac TV te zien in beide steden.

Première Cineac Paramaribo
Haags Filmhuis Spui 191
Vrijdagmiddag 12 december
14.00 uur (15.00 uur aanvang film)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.