Surinaams toeristisch pakket met buurtkleurtje

3

PARAMARIBO, 10 dec – Suriname gaat zich de komende tijd nog meer inzetten voor het Gecombineerde Amazone Toeristisch Project, CATP. Als komend jaar het management wordt overgenomen van Brazilië, zal meer gelet worden op de kwaliteit. De lijnen worden nu al uitgezet.

Suriname, Frans Guyana en de Braziliaanse staten Para en Amapa hebben harde afspraken gemaakt. Onder meer de promotie zal strakker worden aangepakt. “Het gaat voornamelijk om reispakketten waaruit toeristen kunnen kiezen”, zegt Armand Li A Young van de Stichting Toerisme Suriname tegenover de Ware Tijd. Gekozen mag worden voor reizen naar alle drie landen of minder.

Het gemeenschappelijk aanbieden moet de efficiëntie vergroten. Ook wordt groter effect verwacht op met name de Europese markt. Ook Brazilië geldt als markt voor Suriname en Frans Guyana. De stichting zal namens Suriname zorgen voor onder meer promotie en het beleid. Het pakket is een Surinaams initiatief dat voornamelijk de rijke biodiversiteit en culturen wil aanprijzen.

3 REACTIES

  1. Ik vind de “Gecombineerde Amazone Toeristische Project”,C A T P een fantastisch idee en hoop dat het in vervulling gaat.Maar er zijn vragen die je graag wilt stellen wat gaat het kosten.Wat voor soort toeristen denkt men te aan te lokken?Van Europa kun je voor twee weken naar Venezuela voor 1500 Euro incl. vlieg, hotel,ontbijt en week in de Amazone.Van Europa vlieg je naar Suriname voor 1500 Euro.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.