vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijHulp voor zwembad project in Suriname

Hulp voor zwembad project in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Vrienden van Suriname vragen steun voor een project in dat land. Het openbaar zwembad in Nickerie is enige jaren gesloten geweest. Vooral kinderen en gehandicapten werden hierdoor gedupeerd. Een groep vrijwilligers heeft daarom de mouwen opgestroopt en het zwembad weer grotendeels in orde gemaakt.

Er zijn echter onvoldoende materialen om de toiletten en kleedhokjes te maken. De kosten voor de aanschaf van stenen, tegels en toiletpotten bedragen 6.060 Surinaamse dollars (ongeveer €1720,- ). Gelet op de doelgroep en de grote mate van zelfwerkzaamheid zijn de Vrienden van Suriname van plan dit project te steunen. Elke donatie is welkom.

Bijdrages kunnen gestort worden op de Rabobankrekening van de Stichting in Tiel 3629.66.796.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. als de president geen snoepreisjes had gemaakt naar ghana en holland had men dit geld voor het zwembad kunnen gebruiken.
  Suriname wil zogenaamd internationaal meedoen en nationaal is het land net zo belabberd als afrikaanse landen.


  Maak melding
 2. Wat erg, zo een luttelige bedrag moet men aan anderen vragen.Dit bedrag kan de staat van Suriname makkelijk uit hun mouwen schudden.Zie daar hoe deze coalitie met hun mensen omgaan ze moeten zich doodschamen ,dat een clubje”vrienden van Suriname” een donatie moeten vragen van srd6060,€1720,tja het zijn weer de HOLLANDERS die wat doen.
  €1720????????????Kan er met m`n pet niet bij dat de verantwoordelijke minister niet op de proppen komt nnah nah nah.


  Maak melding
 3. Wij hebben een heleboel comentaar en aanmerkingen maar onze minister in der tijd heeft aardig wat miljarden belooft ten tijde van de onafhankelijkheid.
  Hier werden wel voorwaarden aan verbonden nu vraag ik me af als je meer dan de middelbare school heb genoten weet je wat onafhankelijk betekent nee in holland sellecteren ze op lengte!
  Er is overgens nog geen dubbeltje van betaald.


  Maak melding
 4. Hebben ze de surineds weer nodig, dit keer om almoes en niet nodig om uitgescholden te worden. Want voor geld zijn de surineds nodig, maar als de surined sme nodig heeft dan zijn de sme deuren gesloten.


  Maak melding
 5. Er is bij de surinaamse regering geen geld te vinden voor dit soort projekten maar er wordt nu al geronseld om mensen in dienst te nemen van de surinaamse overheid door politieke partijen met name de V.H.P in ruil voor een stem voor de komende verkiezing.
  DAARVOOR IS ER WEL GELD BESCHIKBAAR ????????
  Ik zou zeggen “ZE ZIJN ONAFHANKELIJK EN LAAT ZE HUN BOONTJES MAAR ZELF DOPPEN”.


  Maak melding
 6. als je een hond wil slaan is het makkelijk op een stok te vinden.
  weet je waar wij surinamers ons dood voor moeten schamen voor het opnemen en aanbidden van moordenaar en drugs crimineel en een massa moordenaar .


  Maak melding
 7. Nr.5 en 6,jammer voor jullie maar het zijn absoluut niet de Surineds die met dit project bezig zijn daar in Tiel,het zijn blanke vrijwilligers dus gewoon Nederlanders.
  Vertel welke project hebben de Surinamers aan de Surneds te danken.Alles en dan ook alles komt van de blanke Nederlanders,het renoveren van scholen politieburo`s,museum,gebouwen uit de slavernijtijd enz.enz.enz.
  DE VRIENDEN VAN SURINAME BESTAAN ALLEEN MAAR UIT BLANKEN.
  Iets waarover men zich moet schamen.
  HET ZIJN MAAR WEER DE HOLLANDERS.

  DU,stommerd houd je bij het artikel dit heeft niets en dan ook niets te maken met je pain in the …


  Maak melding
 8. Waarom brengen die mensen van Nickerie het niet zelf op? Dat kanmakkelijk,genoeg rijke hindoestanen daar.

  Gr,

  Shir

  Alsof er in Nickerie alleen maar rijke Hindostanen wonen. En mocht dat wel zo zijn, dan mogen zij opdraaien voor faciliteiten waarvan elke Nickeriaan gebruik wil maken, terwijl deze faciliteiten bekostigd horen te worden door de overheid.

  Dat is pas teren op de Hindostanen en zelf maar lui achterover hangen.

  Las ergens: laat een Creool weer president worden, en de Hindostanen voor de economie zorgen.

  Hoe grof en schaamteloos kunnen bepaalde Surinamers zijn.


  Maak melding
 9. @ mccourt
  jij waait met alle winden mee jongen de ene keer moet de blanken in het algemeen het ontgelden en de andere keer de surineds in het algemeen.het maakt niet uit wie wat doet voor suriname als het maar goed is voor de vooruitgang van ons land en volk, hier op deze forum kritiek leveren op mensen die wel wat doen voor suriname vind ik makkelijk en arrogant want zelf doen jullie geen moer voor jou eigen land alleen lullen en klagen waneer een andere wel zijn handen uit de mouwen steekt waarom ik bouterse zijn naam noemd is omdat deze man onze fucking land heeft vernietig en achteruit heeft gezet en als ik dat aangeeft dan gaan worden jullie boos scheit, aan. laten wij blij zijn dat landen en mensen suriname willen helpen op uit deze tijden te komen want deze zelfde mensen die nu helpen werder door jou baasje als spionen bestempeld hij heeft zelf gedreigd dat als iets met hem zou gebeuren nederland moest uitkijken voor hun landgenoten in suriname ik vergeet niet mss jij wel .


  Maak melding
 10. Du, ga eerst eens begrijpend lezen leren.
  Jouw soort denkt dat het de Surneds zijn die het zwembad proberen op te knappen,daar geef ik het eerlijk antwoord op het zijn ABSOLUUT geen Surneds die hiermee bezig zijn sinds wanneer zullen die wat doneren,kijk maar naar de televisie uitzending van Jurgen Rayman toen met de watersnood in Suriname zoveel Surneds hier in Ned. en einde van het verhaal was nog geen 1miljoen euro kwam er binnen,zie de tv-uitzending van geen cent te makken,de blanken hebben meer dan 2 miljoen gedoneerd,wat een verschil he,komt niet steeds hier goed praten wat heel erg KROM is.

  Jij krijgt 1keer een enorme ROLBEROERTE vanwege Bouta,jij hebt zeker een enorme klap gehad tijdens de revolutie met je verotte koopwaar kan niet anders ,want bij elk artikel kom je met bouta in beeld,die vent laat je nooit meer los zolang je nog ademt.

  HET WAREN MAAR WEER DE HOLLANDERS,klaar uit .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES