Vertoning film ‘Nina’ van filmmaker Angela Carter

1

Vorige maand vond de Nederlandse première plaats van de speelfilm ‘Nina’, het regiedebuut van Angela Carter. Nina is een romantisch drama over identiteit, liefde, passie, twee werelden en culturele verschillen.

Deze film is een romantisch drama over identiteit en liefde. Imuru worstelt met vragen over zijn identiteit en herinneringen aan zijn oma. In Paramaribo ontmoet hij Nina, een in Suriname geboren en getogen, 23-jarige schoonheid, die nog meer vragen en emoties in hem oproept. De tijd en ervaringen in Suriname vliegen aan hem voorbij.In Nederland blijkt dat hun werelden verder uit elkaar liggen dan ze hadden verwacht. De spanningen in de relatie nemen toe.

De film is op 5, 6 en 7 december te zien in Studio K (Amsterdam) en 13 en 14 december in Cinerama (Rotterdam).

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.