maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAandacht voor August Adjoeba in Opsporing verzocht

Aandacht voor August Adjoeba in Opsporing verzocht

-

Does Travel - naar Suriname

Het AVRO programma ‘Opsporing verzocht’ besteedde gisteravond aandacht de liquidatie van de Surinamer August Adjoeba. Op maandagochtend 11 augustus werd aan de A.J. Ernststraat in Amsterdam-Zuid de 34-jarige August Adjoeba doodgeschoten.

Adjoeba was een bekende van de politie, maar ook in het criminele circuit meldt het TV programma. Hij woonde afwisselend in Nederland en Suriname en reisde vaak op en neer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Formeel gezien juist dat justitie op zoek is naar de daders. Anderzijds denk ik: Case closed. Het slachtoffer heeft, hoe wrang het ook klinkt, zijn gerechte straf gehad. En denkt justitie nu echt dat er mensen zijn die zich komen aanmelden? Forget it. Deze Adjoeba was een scrupuleuze, niets ontziende crimineel. Iedere seconde media-aandacht is er één teveel.


  Maak melding
 2. Exminister Gilds werd in verband gebracht met witwas-praktijken gepleegd door zijn neef.Ook minister Santokhi kan in verband worden gebracht met witwaspraktijken door hoe dan ook te dealen met August Adjoeba.Maaaaaar hij heeft het geluk dat “doden niet spreken”.Time will tell!!!!!


  Maak melding
 3. Deze man was een keiharde crimineel.Helemaal niet mijn aandacht en belastingcenten waard. Ze moeten de daders maar een speldje en geldbedrag geven voor me.
  Ik zal nooit een traan laten om een crimineel als August.


  Maak melding
 4. als doden konden spreken zo het voor bepaalde figuren in de surinaamse politiek een hele grote probleem zijn als jullie begrijpen wat ik bedoel, maar ik vind dat er nu echt teveel aandacht aan deze crimineel geschonken word sorry hoor .


  Maak melding
 5. Die man was een zakenman..en nog erbij succes vol…. huis verkocht, auto verkocht.
  Hij was een stichting een instituut van crime

  Wat wil je meer laat het duidelijk gezegd zijn HIJ WAS ZAKEN MAN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES