zondag, februari 25, 2024
HomeNieuws uit NederlandSP kennismakingsbijeenkomst voor Surinamers

SP kennismakingsbijeenkomst voor Surinamers

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op zondag 7 december organiseert SP-Tweede Kamerlid Harry van Bommel, in samenwerking met de SP-afdeling in Rotterdam, een kennismakingsbijeenkomst speciaal gericht op de grote Surinaams-Nederlandse gemeenschap in deze stad. Van Bommel is Surinamewoordvoerder voor de SP en bezocht eerder dit jaar het land waar hij een warme band mee onderhoudt.

Tijdens de bijeenkomst zal Van Bommel met Rotterdamse en Capelse SP’ers en mensen uit de zaal spreken over onderwerpen die iedereen aangaan, zoals armoedebestrijding, openbaar vervoer en sociale huisvesting. Daarnaast is er ruimte om te praten over problemen waar vooral de Surinaams-Nederlandse gemeenschap tegenaan loopt. Bijvoorbeeld de veel te dure vliegtickets, de mensonterende 100%-controle op Schiphol en het AOW-gat. Te genieten valt er ook van een hapje en een drankje en er is muziek van gospelkoor Excelsis en muziekformatie Masty.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Hooiberg aan de Galvanistraat 150 in Rotterdam (vlakbij metrostation Marconiplein) en begint om 15.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Van Bommel doet er echt alles aan om de Surinamers voor zich en de SP te winnen.Die laat niets aan het toeval over.Is het hem om de Surinaamse zieltjes te winnen of heeft Meneer echt een warm hart voor Suriname en de Surinamers?Ik zelf nijg te denken dat het hem om de zieltjes gaat maar kan best dat de man oprecht bezig is of een compilatie van allebei,tja wie zal het zeggen.AI sa si!!!!!


  Maak melding
 2. een opmerking voor Ai Sa Si: Vanwaar jouw reserves tegen Harry van Bommel??? Noem mij een andere politicus in dit land, die zich tegen de 100% controle heeft gekeerd? Waarom horen wij al onze landgenoten niet die zich een prominente plaats in deze samenleving hebben verwoorven?? OMDAT ZE ALLEMAAL, STUK VOOR STUK BOUNTY’S ZIJN!!!
  Jij bent vast ook zo’n 100% Bounty, die zich zonder morren er bij neerlegt, dat jouw moeders, zusters, vrouwen en dochters, iedere dag weer worden vernederd en verkracht in dit racistische land.


  Maak melding
 3. Ai Sa Si: Ik zie het anders. Er wordt door de SP met de SuriNeds politiek bedreven. Alleen ziet men dat niet. Ik zie het als een sub-koloniale interventie. Iedere bemoeienis met de Surinaamse bevolkingsgroep, of het nou SuriNeds of echte Suri’s zijn, wordt hier in Su bij voorbaat gezien als een Surinaamse binnenlandse aangelegenheid. Zieltjes winnen, oké, maar alleen onder de Surinaamse Nederlanders. Wat heeft de SP voor de Suri’s gedaan? Of wat willen ze doen? Leuk dat de man zegt dat zijn hart naar Suriname uitgaat, maar hij praat alleen maar met Surinaamse SP-ers. Dat is preken voor eigen parochie. Gebakken lucht, niets meer en niets minder.


  Maak melding
 4. Is toch geen misdaad om Surinaamse zieltjes te winnen?????????? Of zijn de Surinaamse zieltjes engeltjes die de duivel wilt winnen?????????????


  Maak melding
 5. Wel hoe jij het wil keren of zeggen, ik vindt dat hij de belangen van de surineds behartigt, en dat is wat ik nodig heb. In elk geval ik weet zeker dat ik dit keer op de SP stem, en heel wat mensen uit mijn familie ook. je weet maar nooit. Niet geschoten is altijd mis.


  Maak melding
 6. Ik stem al jaren op de SP,reden waarom?Omdat zij de enige partij in Nederland zijn die geen onderscheid maken zij komen ,net als ik,op voor minder bedeeldeelden hebben geen rascistische gedachten en maken gehakt van het zorgstelsels die Hoogevorst ons in de strot heeft geduwd.
  Maar tja net als de Suri`s in Suriname die wars van vernieuwingen zijn ,zullen de zg Surneds weer met achterdocht de SP neerhalen.
  Wie wil niet af van TON of PVV?Als die aan de macht komen zullen de Surneds zeker niet met fluwelenhandschoenen worden aangepakt.
  Dus Surneds tel uit je winst ,kies de partij aan wie je,je kan vastklampen.


  Maak melding
 7. NOU NOU @2,
  Als ik jou was zou ik wat dimmen om het voor van Bommel met zoveel verve op te nemen.Dat hij het voor De Suri’s opneemt inzake 100% controle,mwahh,dat maakt de man enigszins sympathiek en niet meer dan dat.Buitendien dankzij onze leguana’s en swarmangs is deze 100% controle nu van kracht,onze eigen kondremangs hebben zelf voor deze shit gezorgd.Morren doen ik en mijn familieleden zeker wel maar vooral op de saka saka sranangmangs die het maar niet kunnen laten om het steeds weer te proberen,hetgeen aan Nederland nog meer de gelegenheid geeft om die controle te blijven handhaven.Meneer van Bommel blijft een politicus die een gevoelige snaar heeft geraakt bij veel van onze kondremangs maar dat neemt niet weg dat men kritisch moet blijven tegenover welke politicus dan ook.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES