maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinamers in India vertoeven buiten gevarenzone

Surinamers in India vertoeven buiten gevarenzone

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/NEW DELHI, 29 nov – Surinamers die zich momenteel in India bevinden, zitten niet in de gevarenzone in en rond Mumbai. Dit zegt Suriname’s ambassadeur in India, Krishnadath Bajnath. Het handjevol Surinaamse studenten heeft geen last ondervonden van de terreuraanslagen in de filmstad. Een handelsmissie die nu in New Delhi zit, heeft voorzorgsmaatregelen getroffen.

Mumbai is geschrapt van het bezoekprogramma. “Onze afspraken voor Mumbai gaan niet door”, zegt missieleider Shyam Binda tegenover de Ware Tijd. Het programma wordt aangepast. De missie moet mogelijkheden aftasten voor meer onderlinge handel. Dit gebeurt namens de Suriname India Investment & Trade Promotion Organisation. “Voor zover ik weet, waren er geen Surinamers in Mumbai”, aldus Bajnath.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. als je instaat ben om deze barbaarse daden te doen in naam van een geloof dan ben jij in mij ogen onmenselijk zelf een dier schat ik hoger dan deze mensen .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES