dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenMedia en literatuurWereldomroep en NPS samen voor Suriname

Wereldomroep en NPS samen voor Suriname

Does Travel & Cadushi Tours

-

- Advertisement -

NPS en Radio Nederland Wereldomroep gaan redactioneel samenwerken voor de radioprogramma’s met nieuws over de Antillen, Aruba en Suriname. Beide redacties wisselen vanaf nu intensief onderwerpen, reportages en interviews uit. Bij de NPS komt dit ten goede van het multiculturele radioprogramma Dichtbij Nederland. De Wereldomroep gebruikt de inhoud voor de radio-uitzendingen van de Caribische redactie.

Suriname en de Antillen zijn een paar van de aandachtsgebieden die centraal staan in Dichtbij Nederland. De Wereldomroep zendt dagelijks een speciaal radioprogramma uit gericht op de Antillen, Aruba en Suriname. Waar de Wereldomroep al jaren een sterke positie heeft in de thuislanden, heeft de NPS een vertrouwde naam opgebouwd als informatiebron voor en over deze groep in Nederland.

Beide redacties gaan interviews en reportages uitwisselen, zo ook onderwerpen die daartoe kunnen leiden. De samenwerking is een begin. In de toekomst willen de omroepen ook redactioneel samenwerken m.b.t. nieuws en achtergronden vanuit China, de Arabische landen en Indonesië.

- Advertisement -


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

- Advertisement -
4 REACTIES
 1. niet dat die mensenvan de npsiets nutiger gaan doen dan dit, er zijn hier zoveel problemen en dan doen ze dit. niet dat ze wat productiever worden. ik lees elke dag het surinaamse nieuws en ik merk dat er bijna geen enkele nieuws komt over projecten voor hetvolk enz… en trouwens: de NPS is zijn naam niet waard. ze zijn helemaal niet nationalistich, want zoals je in deze bericht leest, zijn ze gewoon een stelletje hiellelikkers bij de Hollanders.


  Maak melding

 2. de nps betekend nederlandse progamma stichting.
  en de politieke partij NPS betekend nationale partij suriname.waarheid ga weer a.u.b lezen wat er staat , je hebt toch een knop op jou radio zet je het op andere zender wees blij dat je informatie krijg wat er in de wereld gebeurd goed voor jou algemene ontwikkeling . daarom worden jullie door moordenaars en oplichters drugs dealers voor de gek gehouden in de ocer. mijn mening


  Maak melding

 3. jullie moeten blij zijn dat je goede en betere informatie krijg wat buiten suriname gebeurd en soms ook in jou eigen land want er zijn tijden geweest dat de surinamers afhankelijk waren van de wereld omroep omdat dictator bouterse alle kritische radio stations en kranten in puin had geschoten dat voor iemand die zich vandaag als democraat doet voorkomen . de nps betekend nederlandse progamma stchting voor de gene die het niet weten, en onzin hier zeggen de politieke partij nps in suriname betekend nationale partij suriname. luister naar sky van limbo dan word je nog meer geindoctrineerd en gehersenspoeld om mensen te haten die jou hulp bieden, en mensen die jou hebben vernederd en misleid en bedrogen en al jou rechten hebben geschonden om van die mensen te houden daar is limburg van sky radio heel goed in marjonet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES