Home Onderwerpen Media en literatuur Intrigerende reclamecampagne trekt aandacht

Intrigerende reclamecampagne trekt aandacht

3

Onderstaand beeld is momenteel veelvuldig te zien op veel plaatsen in Nederland, waaronder treinstations, trams, bussen en in de metro. Er wordt slechts verwezen naar de website www.25november.nl.

De website 25november.nl gaat in op het thema ‘Twee landen, Eén gevoel’. Stand-up comedian Roué Verveer legt er uit wat zijn beleving is bij ‘Twee landen, Eén gevoel’.

Maar verder weten we nog niets… er wordt alleen verteld dat we op 25 november, dus op Srefidensi (Surinaamse Onafhankelijkhseidsdag), naar deze website moeten terugkomen. Nog een paar dagen wachten dus….

3 REACTIES

  1. datra
    suriname al vast gefeliciteerd. als dood bent ,en mocht ik in de hemel komen. dan moet het net zo zijn toen ik vorige eeuw in suriname woonde. tegen die sme die nog steeds tegen de onafhankelijkheid is wil ik dit zeggen. je woont in holland holland is nu pas onafhankelijk van indonesia en van suriname. holland moet nu 33 jaren zijn eigen boontjes doppen. en wat voor crisis maakt dit land mee..? als jullie niet oppassen zal er straks alle pensioen gelden van ons verdwijnen. er zijn kappers op de kust. holland bestaat pas 33 jaren.... en indonesia veel langer en de sme bestaat ook 33 jaren. ik ben er trots op. alleen wacht ik voor holland een oh -bama
  2. Glenn
    Dramamang Waar ben je ik mis je zo Vooral bij @1 je zou zeker wel iets leuks hiervan maken ik kan niet zoveel meer lachen laat wat van je merken als je nog leef Glenny