Werkzoekende Surinamers seksslaaf op Trinidad

7

PARAMARIBO, 21 nov – De justitie heeft een bende ontmanteld die Surinaamse mannen en vrouwen als sekswerker exploiteerde op Trinidad. Dit meldt officier van justitie en Garcia Paragsingh. De Surinaamse BR (47) is aangehouden als hoofdverdachte.

Ook zit een man vast die vermoedelijk als ronselaar optrad. De ongeveer twintig slachtoffers werden lucratieve baantjes in Nederland voorgehouden. Uiteindelijk belandden zij op het Caribische eiland, waar AR, dochter van BR, de scepter zwaaide. Zij is nog voortvluchtig. “Ze lokten vooral minder geschoolde kinderen van kansarme Hindostaanse gezinnen”, zegt Paragsingh.

Eenmaal op Trinidad werden paspoorten in beslag genomen. Met familie in Suriname mocht niet worden gebeld of onder toezicht. “Nederland hebben ze nooit gezien”, aldus Paragsingh. Van een deel van de slachtoffers is het lot niet bekend. De beide adressen waar de bende opereerde, zijn verlaten. Intussen zijn twee politieagenten naar Trinidad vertrokken voor verder onderzoek.


7 REACTIES

 1. Mensen worden doorgaans met hersenen geboren, die ze gaande weg het traject kunnen ontwikkelen. Wie vertelt aan mij dat die dames/heren niet weten, althans wisten waar zij mee bezig zijn? Wat een jokers.


  Maak melding

 2. wat bende daar die gasten in sur denken dat het heel makkelijk is nl.het is niet de fout van de mensen die gearesteerd zijn.iedereen zoekt geld???? dat is het groot probleem,hier heb je tog ook te maken met de lover boys.(ik weet het echt niet wat er allemaal gebeurd in deze wereld.)


  Maak melding

 3. Tegenwoordig,zijn er nederlandse seks bedrijven in surname aktief die meiden daar een baan bieden vrouwen moet naakt moeten cammen voor mannen ,meetal mensen uit europa.Velen doen het stieken,zonder dat hun ouders of vriend of man het weten.Ze tegenwoordig bijna alles voor geld ,of voor een paspoort om naar nl te komen.
  En of ze de man nou leuk vinden of niet,ze denken eerst aan de paspoort.Een maal in Nederland veranderen die vrouwen,en dan pas schrik je er van.

  Dus meiden denk goed na,verkoop je lichaam niet zo goedkoop,maar ga werken.Hou de naam van je ouders hoog.


  Maak melding

 4. Mensen worden doorgaans met hersenen geboren, die ze gaande weg het traject kunnen ontwikkelen. Wie vertelt aan mij dat die dames/heren niet weten, althans wisten waar zij mee bezig zijn? Wat een jokers.

  Paraman

  Ben blij voor je dat je hersens hebt!!! Maar ik vindt je toch een heel groen persoon!!! Dit probleen is in Ned. vele malen groter dan Su!!!! Dames uit de oostblok landen worden met de leukste praatjes naar Ned gelokt om vervolgens gedwongen te worden om achter het raam plaats te nemen!!!


  Maak melding

 5. wereldwijd is dit een groot probleem.hoe los je dit op wat zijn de oorzaken. er moet een oorsprong zijn,zijn wij menselijk genoeg om de leed van een ander aantehoren en samen tot een oplossing te komen.Kinder prost.
  zo begint het .pak het probleem aan .
  Kaatje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.