maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurBrain Bijlhout in Srefidensi uitzending bij AT5

Brain Bijlhout in Srefidensi uitzending bij AT5

-

Does Travel - naar Suriname

Sinds 1 november is wekelijks een nieuwe talkshow te zien, Nieuw Amsterdam Praat. De presentatie ligt in handen van Anousha Nzume en Clark Accord. Deze week is er een speciale aflevering over de Surinaamse Onafhankelijkheid met special guest Brain Bijlhout.

Brian Bijlhout, bekend van de Soundmixshow gaat Dance with my Father van Luther Vandross in het Surinaams zingen. Elvira Sweet stadsdeelvoorzitter Zuidoost praat over de dynamische ontwikkeling die haar stadsdeel doormaakt.

Nieuw Amsterdam Praat wordt iedere zaterdag uitgezonden op AT5 van 23.00 u tot 23.45 u. Herhaling op zondag van 15.00 u tot 15.45 uur. De hele reeks wordt herhaald in december en januari. Vanaf medio februari komen er weer nieuwe afleveringen. Zie ook www.nieuwamsterdampraat.nl

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Prachtige uitzending bij AT5 eindelijk een programma, waar zwarte mensen op een positieve manier hun verhaal kunnen doen. Brain B was zoals gewoonlijk geweldig. Wat heb ik genoten. Hoop dat dit programma lang genoeg op tv mag blijven. En Srananmang give support, bel, schrijf of mail AT5 en laat weten dat je dit op prijs stelt.Laten we zien dat we een surinaams producten kunnen ondersteunen.
    krakti


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES