zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWebsite gelanceerd voor stagiairs in Suriname

Website gelanceerd voor stagiairs in Suriname

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 20 nov – Informatie verstrekken aan buitenlanders die stage lopen in Suriname is het voornaamste doel van de website www.stagiairessuriname.com. Het particuliere initiatief wil een eind maken aan het tijdverlies bij het voorbereiden van stages.

Hulp en begeleiding zijn met een klik te overzien. De voornaamste doelgroep zijn Nederlandstalige stagiaires. “De bedoeling is dat gestart wordt met buitenlandse stagiairs”, zegt initiatiefneemster Karina Berghout tegenover Dagblad Suriname. geleidelijk aan wordt het dienstennetwerk zodanig uitgebreid dat ook lokale stagiairs bediend kunnen worden.

Het raadplegen van site is vooral aan te bevelen in de aanloopfase van de stage. “Dit vooruitkijken vergemakkelijkt het traject vanaf de start tot de afronding van de stage. Een goede startpositie met de juiste begeleiding en informatie vormen voor iedere student de basis voor een vlot verloop van de stage”, aldus Berghout. Onder meer wordt informatie verschaft over verblijf en lokale diensten.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

5 REACTIES
 1. Opnieuw iets sufs, volgens mij worden de stagiaires vanuit hun opleiding al goed voorbereid, maar nee, mevrouw Karina verveelde zich en bedacht een enig plannetje, en voelde zich direct erg belangrijk!!!
  HOU TOCH OP met die flauwenkul zeg,!!!! Ga een pannenkoeken bakken , of ga als vrijwilliger taal les geven aan analfabeten.
  grt. Wakaman


  Maak melding
 2. Wat is dit nou voor een bericht mensen……???
  Het lijkt wel of Waterkant.net nieuws ala Spits en/ Metro brengt de laatdte tijd, denkt dat de intellectuele vermogens van de gemiddelde lezer van deze site onder o ligt…???

  odiodi
  Sika


  Maak melding
 3. Ik ga wachten om te sien of dit goet ding is
  Maa se kunnen wel die link weg halen van staageplaatsen
  Er staat tog geen enkele staage plaatsen op die ding
  Ding Sranang wroko presie na gie Sranangmang
  Oenoe no habie ding bakra staage sma vanoodoe
  Bouta for President
  NDP Forever


  Maak melding
 4. Land nog volk worden een dag wijzer van stage lopers.

  Gewoon hebzuchtig.

  Iemsabie

  Land nog volk worden wijzer van de stage lopers???? De stage lopers brengen een kruiwagen vol kennis mee uit een eeerste wereld land!!! Dat de Suris er kennelijk niet voor open staan zegt heel veel over Suris!!! Maar ach de Suris zijn de slimste mensen te wereld daarom is Su ook zo een ontwikkeld land!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES