donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenEconomiePomphouders Suriname licht ontvlambaar door prijs

Pomphouders Suriname licht ontvlambaar door prijs

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 20 nov – Pomphouders zijn laaiend op minister Clifford Marica van Handel & Industrie. De nieuwe berekeningsmethode voor brandstof zouden uiterst nadelig uitvallen. De methode moet dringend overboord. Marica houdt zich Oost-Indisch doof.

Aan wijziging hoeft voorlopig niet te worden gedacht. De nieuwe methode zal tenminste twee maanden worden beproefd. De prijs wordt nu berekend bij elke nieuwe import en apart voor elk van de twee importbedrijven. De pomphouders houden het liever bij het oude: de berekening per maand. “We willen een uniforme prijs voor de maatschappijen. Nu verliezen we alleen maar”, zegt Robert van Dijk, voorzitter van pomphoudersbond SSEB.

Een dergelijk pleidooi zal naar alle waarschijnlijkheid weinig medeleven en begrip oogsten. “Het kan zijn dat bepaalde pompstations verliezen, maar andere maken dan wel winst. Er wordt niet minder gekocht. Als de maatschappijen hun clientèle willen behouden, zullen ze maatregelen moeten treffen om hun levensvatbaarheid en hun marktaandeel te behouden”, zegt Marica.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

5 REACTIES
 1. Ik heb meneer Van Dijk niet gehoord toen hij de brandstof goedkoop had ingekocht en duur had verkocht! Gisteren heeft SOL bekendgemaakt dat het goedkoper heeft ingekocht dan vorige maand, dus gaan de prijzen deze week weer omlaag. En u verdient er niets aan, meneer Van Dijk? Hypocriet gezwam, meer niet.


  Maak melding
 2. Aan deze soort ministers heb je geen moer aan.
  Ze maken alleen snoepreisjes naar het buitenland teren op belastingcentjes van de hardwerkende man.
  Aan de gewone keihard werkende man/vrouw wordt niet gedacht klote zooi is het land geworden.

  Binnenland van venetiaan krijgt gratis brandstof, electra en medische voorzieningen wie betaalt dat???????


  Maak melding
 3. Handelaren willen alleen maar dikke winst…iets minder wordt moeilijk.
  Daarom pomphouder wacht tot het weer gaat stijgen…maar ik hoop het niet binnenkort $ 20 usd een vat.


  Maak melding
 4. In Nl wordt ook per week en soms meerdere keren in de week de prijs aangepast. Zodoende heeft de consument steeds een eerlijke prijs en de pomphouders eerlijke winsten en hoeft de prijs niet met sprongen omhoog of omlaag gesteld te worden. InNl heb je prijs wijzigingen per centen of soms ook op tienden van centen. Gaat de prijs per maand berekend worden krijg je allerlei wanverhoudingen. in de periode dat de benzine prijs duur is gaat alles omhoog. maar als de benzine goedkoop is ligt in de schappen nog alles wat duur ingekocht was en tegen de tijd dat dat weer verkocht is is de weer omhoog en zullen de winkeliers wijzen naar de huidige hoge benzine prijzen.
  doe je de benzineprijs ongeveer per week bij stellen dan kan alles dorberekend worden obv een gem. prijs van de afgelopen tijd en heb je niet temaken van plotselinge stijgingen van paar srd’s tegelijk.


  Maak melding
 5. Goedzo minister. ze willen alleen maar woeker winsten maken. het moet afgedaan met die pomphouders. Wat je ervoor betaald met je winst, is de verkoopprijs. En als je klanten wil behouden moet je ervoor werken. Maar dat is een probleem in Su want dan moeten ze beleefd tegen de klanten zijn en dan gaat moeilijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES