Natraj TV genomineerd voor Salto Award

0

Op vrijdag 28 november 2008 worden de jaarlijkse SALTO Awards uitgereikt aan lokale programmamakers die zich in het afgelopen jaar hebben onderscheiden met hun radio- of televisieprogramma. Het programma Natraj TV is hierbij genomineerd als beste TV programma.

Het Surinaams-Hindoestaans TV station Natraj TV is al sinds 1995 actief met haar programmering over de Surinaamse gemeenschap in Nederland. Tv uitzendingen vinden plaats via de kabel tv Amsterdam (Salto), Rotterdam(SLOR) en Den Haag tv (DHTV). Onderwerpen die de revue passeren zijn: Eco toerisme, Bronwaarde energie sector Suriname, Soengnies Keukengeheimen, Bollywoodreleases en entertainment.

Producer Shanti Prakash is zeer verheugd over deze nominatie en ziet dit ook als een erkenning om de Surinaams-Hindoestaanse cultuur in een breder perspectief te promoten naar het kijkerspubliek. De Awards 2008 zullen tijdens een feestelijke avond in De Rode Hoed aan de uiteindelijke winnaars worden uitgereikt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.