zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermiste Surinamer dood in riool gevonden

Vermiste Surinamer dood in riool gevonden

-

Does Travel - naar Suriname

Het lijk dat vrijdagmiddagmiddag in een rioolbuis in de Poortmolenstraat in Almere werd aangetroffen is geïdentificeerd. Het gaat om de 29-jarige Rene Karamatali uit Almere die op 20 oktober 2008 bij de politie in Almere als vermist was opgegeven.

Uit autopsie is gebleken dat de man door geweld om het leven is gekomen. De politie Flevoland zet, onder leiding van een officier van justitie van het parket Zwolle-Lelystad, het rechercheonderzoek voort.

“We kunnen niets uitsluiten dus ook geen misdrijf, maar daar gaan we niet vanuit gezien wat zijn familie vertelde bij de aangifte” aldus een politiewoordvoerder.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. En toch denken (nog steeds) veel Surinamers dat Holland een paradijs is.

  Als je op zo een manier het leven in Holland moet laten dan pienaar ik liever tot mn dood in Suriname en sterf ik daar.


  Maak melding
 2. nr 2……..sommige mensen in Suriname gaan ook niet met pyama en sokken dood op bed hoor. waarschijnlijk lees je de Surinaamse kranten niet of heb je geen tv. pienaar je zo erg?????


  Maak melding
 3. In Suriname kom je soms ook bereorder aan je einde.Dit is typisch Surinaams ze hoeven niet te weten wat er gebeurt is.Hoe het gebeurt is.Waar het gebeurt is.Waarom het gebeurt is ze hebben zo het antwoordt en de waarheid voor je klaar.
  Wat een rare mensen zijn de Surinamers soms.
  I hope you will take good care of your self
  Glenny


  Maak melding
 4. nr 4 buikdanseres,

  Natuurlijk gebeuren deze dingen in Suriname ook het gebeurd overal op de wereld zelfs op de meest veiligste plek denk ik.

  Je heb het zelf in de hand, hou je je bezig met dingen wat niet goed is dan kunnen deze dingen met je gebeuren. Surinamers gingen toch naar NL om een beter leven te hebben door studie en terug te keren. Deze man is helaas letterlijk in de goot beland.

  En ik heb wel een tv en ik lees zeer zeker de surinaamse kranten zo erg pienaar ik ook weer niet en was het wel zo dan zou ik nog geen buikdanseres worden, dan maar werkloos!

  Het is maar met wat je zelf genoegen neemt, de 1 doet het om luxe te leven de ander om anderen te laten zien.

  Geef mij maar een dak boven mn hoofd en elke dag een bordje eten,goede gezondheid dan ben ik rijk genoeg.


  Maak melding
 5. @5,Glenn,
  Zo is dat,your wright man!!!
  Er is nog niets bekend over de achtergronden van dit voorval maar de helderzienden onder ons staan al klaar met hun oordeel alsof ze erbij waren zou je zweren,maar niks is minder waar.Gewoon gezwets van deze criticasters die echt niks te doen hebben dan hun rotzooi rond te spuien.


  Maak melding
 6. Hier in Suriname worden ze LEVEND in een riool gevonden. DAT IS PAS WAT!!!! Alleen komen ze er ’s avonds even uit om wat te bedelen of te jatten en dan zijn ze weer weg….


  Maak melding
 7. Raj reactie 9

  Ik weet niet hoe het opplaneet mars is
  maar ik kan je wel vertellen wie in de muur DOODGEMETSELD was in DEN-HAAG en wie er hiervoor veroordeeld is.Het waren er 2 die in de muur doodgemetseld waren.niet 1 maar 2
  en deze keer hadden ze geen kroeshaar en kwamen niet uit Amsterdam de grote stad maarde daders (en verdachte)kwamen uit een andere grote stad nl DEN-HAAG.En het waren Surinamers.Wat er zich afspeelt op planeet aarde kan ik je vertellen en jij ons ook so we aLL GO FOR THE BEST.En zullen wij niet in de riool of goot te vinden zijn .
  Glenny
  Glenny


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES