maandag, maart 4, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuurtmanager heeft waarde bewezen in Suriname

Buurtmanager heeft waarde bewezen in Suriname

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 15 nov – Het buurtmanagersproject heeft zijn waarde bewezen. Dit zegt minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie. De bedoeling om een zo hecht mogelijke band te smeden met de burgerij, wordt steeds meer waarheid. De buurtmanager is zijn gewicht in goud waard.

De relatie tussen de politieman en zijn dienstwijk heeft vruchten afgeworpen. Veel sociale problemen zijn gezamenlijk opgelost sinds de instelling van de buurtmanager. Het project zal koste wat kost worden voortgezet. “De continuïteit van het project zonder de hulp van buitenstaanders was de uitdaging. Er moet voor gezorgd worden dat het zelf in staat is te zorgen voor continuïteit”, zegt Santokhi’.

Begonnen was met steun van de Nederlandse politie. Nu moet het zoveel mogelijk op eigen kracht. Vanwege het succes wordt het ook nog een prestigekwestie. “Eerder is bij projecten die gefinancierd worden door donoren, de vraag gesteld wat de bijdrage is geweest van ons politiekorps. Hoe prettig is het niet als je zaken hebt kunnen realiseren met je eigen kader en financiën”, aldus Santokhi.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. Men doet niks en ook niks anders door te denken…of te werken naar een niveau van bestrijding criminaliteit.(ieder mens zien als misdadiger)
    Waar van men uit gaat dat dit soort werk echt rust in de mens brengt(nooit meer dieven roven)….Maar onder tussen(moet men dom weg weten)dat het andere factoren zijn die hierbij een rol spelen.
    Daarom gewoon gebrabbel van deze man.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES