Surinaamse president Venetiaan in Oegstgeest

13

De Surinaamse president Ronald Venetiaan die deze week op bezoek is in Nederland in verband met een conferentie, heeft op zaterdag 15 november een ontmoeting met de Surinaamse gemeenschap in Nederland, vertegenwoordigers van instellingen, die werkzaam zijn op het terrein van de ontwikkelingssamenwerking en uit het Nederlands/Surinaams bedrijfsleven.

Tijdens deze bijeenkomst zal de president nader ingaan op ondermeer de duurzame ontwikkelingen in Suriname, de politieke stabiliteit en de economie.

Deze bijeenkomst vindt vanaf 15.00 uur plaats in het Corpus Congress Centre (CCC) in Oegstgeest (langs de A44, afslag Leiden). Hier wordt hij worden welkom geheten door Eric Mackay, locoburgemeester van Oegstgeest.

Aanvang: 15.00 uur
Adres: Willem Einthovenstraat 1
Plaats: 2342 BH Oegstgeest
Einde: 19.00 uur.

[De Surinaamse president werd woensdag jl., na de opnamen van ‘Raymann is laat’ geïnterviewd door Quintis Ristie voor FunX radio]


13 REACTIES

 1. Jammer dat hij niet naar amsterdam komt want ik zou graag willen weten waarom ,wij surinamers met een nederlandse paspoort zo worden behandelt wij die ook keihard hebben hebben gewerkt insuriname en onze kou verdient geld sturen naar onze lieve su bradas en sisas zo worden behandelt.wat hebben we tog gedaan meneer de president dat u de chinezen beter vind dan wij surinamers hier in nederland waarom gun je het ons niet


  Maak melding

 2. Deze man heeft gewoon schijt aan de surneds. Dus laten we ons niet op het verkeerde been zetten door hem. Het is gewoon een racist van het zuiverste water.


  Maak melding

 3. Kan hij geen goed kostuum kopen. Hij loopt al eeuwen rond in zijn chinees kostuum. Zelf in China draagt men dit pak niet meer. Vene blijf hangen in het verleden. Daarom met Vene geen toekomst voor Suriname


  Maak melding

 4. Wat willen de Surineds eigenlijk?
  Een streepje voor hebben op anderen,Chinezen,Brazilianen,Indiers enz.enz.?Ja het is je land van herkomst,maar dat wil niet zeggen dat men een speciale behandeling moet krijgen,als je van zins bent terug te gaan moet men alle regels willen volgen.
  Er komen ook Nederlanders terug van Australie,New-Zeeland,Canada enz.enz. maar die verwachten niets van de Nededrlandse regringen ze doppen hun eigen boontjes,ook hun moeten wachten op een woning enz.enz.
  Het is een gegeven dat de Surineds zich heel wat inbeelden,omdat ze in Nederland wonen waar ze het zg gemaakt zouden hebben,en zg een enorm kapitaal hebben opgebouwd.Maar ik zie ze meer als verwende jammeraars,Nederland heeft ze het te gemakkelijk gemaakt na hun vlucht hier heen,alles kregen ze in de schoot toegeworpen en dat verwachten ze van de Surinaamse overheid,maar de soep wordt niet zo heet gegeten als het opgediend wordt.
  Houdt op met jammeren ga systematisch na,wat de mogelijkheden zijn als men terug wil keren,want Suriname is geen welzijnsstaat.
  Dat men euro`s naar hun familie stuurt is weer zo een opschepperij en vreselijk neerbuigend ten opzichte van je familie,niet de Surinaamse staat heeft gevraagd je luie familie te ondersteunen,dus doneer aan je familie en houdt je mond daarover,dit is echt Surinaams eigen om zich op de borst te slaan dat ze hun familie zg onderhouden,men geeft uit het HART denk ik zo en niet om er later over op te scheppen.

  Nu hadden jullie de kans om je gram te halen,de President van lik me r..t was here,maar neen het is makkelijker om virtueel je klachten kenbaar te maken.


  Maak melding

 5. ik zelf vind dat deze pres suriname goed vertegenwoordig in het buitenland en hij is geschoold komt goed over vertrouwlijk hij maakt op mij in iedere geval een goede indruk.het is anders geweest toen een stelletje anti democraten aan macht was in suriname.


  Maak melding

 6. @6 wat ben ik het heel erg eens met je de surned zijn niet goed in hun kop.en hetgros van de surned zijn oplichters vooral zij die op de radio zitten.ze hebben een grote bek en deugen van geen kant niet alle surneds natuurlijk. de president was hier in Ned ze gaan hem niet vertellen wat ze heel graarg zouden willen of verandert zien neen ze zitten thuis te kletsen dat hij naar Amsterdam toe moest en dat ze hem dan flink van langs zouden geven.Ook in hun eigen belang zijn ze lui om hun mond te komen open doen.Ach surneds die niets hebben bereik in Ned wil dan in Suriname de stoere bink komen uithangen.oprotten de mensen,Zij die wel iets bereikt hebben in Ned.denkt niet zo gauw aan terugkeren naar Suriname. Maar om eerst carriere te maken.Daarom moeten zij die geen bijdrage kan leveren maar hier blijven hun mond houden.De chinees gaat naar Suriname en werkt ook al is hij illegaal.
  De braziliaan doet het zelfde om te leven en overleven.
  Alleen de surned wil met uitgestrektepoten mooiweer spelen get out all of you
  Glenny


  Maak melding

 7. Ik ben het helemaal eens met Frank Mccourt. Men kan alleen maar jammeren en klagen. Maar zelf blijven ze hier ipv naar Su te gaan. Jammer (maar door) hoor! :O)


  Maak melding

 8. sorry hoor maar ik snap sommige mensen niet. laten van uitgaan dat iedere mens gaat waar hij of zij het beter heeft of kan hebben de surinamers die naar nederland zijn gegaan , anderen die zijn gevlucht die zijn er ook hun hebben het gedaan omdat zijn een betere leven willen en om die mensen hier neer te zetten als een soort vreemdeling vind echt te ver gaan je heb mensen die vanaf dag een dat ze hun voet op nederlandse boden hebben gezet al bezig waren met een dag terugkeren naar hun geliefde land suriname ik vind dat frank deze mensen tekort doet niet alle surinamers die hier wonen zijn het zelfde hou daar rekening mee frank . het idiote van sommige hier als wilders of een andere nederlander genaraliseert word hij gelijk voor een racist aangezien.


  Maak melding

 9. Ik hoop dat alle bekende Suri-neds gezamenlijk een politieke partij zullen oprichten in Suriname. Suriname zal dan een mooi en rechtvaardig land worden. Kijk hoe bekende Suri-neds, in hun eentje, en op een leuke manier de problemen en vooroordelen aanpakken in Nederland. Ik heb veel respect voor deze Suri-neds, die ondanks alles de spanningen in Nederland weten te doen smelten. Ze zijn stuk voor stuk zeer goed bezig. Zulke mensen moeten Suriname besturen.
  Suriname is echt aan vernieuwing toe!


  Maak melding

 10. ai baja wat is er tog met mijn surinamse broeders en zusters alle andere landen die ik ken in de wereld juich het toe als een oud land genoot terug keert bv als je geboren in amerika ben bklijf tot je dood een americaan en zelf jou kinderen kleinderen enz waroko,egypte noem maar op maar alleen surinaame verjaagd ons san pasa.komt er een chinees naar su binnen een week heeft hij alles rijbewijs ,paspoort noem maar op denken dat een chinees meer van surinaame houd dan een surinamer die in nederland woon of beter gezegt een surinamer met een nederlands paspoort.BIJ NOOD WIE WORD ALS EERSTE BENADER VOOR HULP DENK MAAR AAN DE LAASTE WATER OVERLAST ENZ. BEDANK LEIFE MENSEN


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.