Strafzaak Surinaamse parlementariër gaat door

5

PARAMARIBO, 13 nov – De strafzaak tegen coalitieparlementariër Ronny Brunswijk gaat onverkort door. De valse start door het ontbreken van de akte van uitreiking van de dagvaarding in het strafdossier, heeft geen vat op het proces. Wel wordt onderzocht hoe het stuk kon verdwijnen.

Vastgesteld is dat het document is gelicht uit het dossier. Dat moet kort voor aanvang van de zaak zijn gebeurd. Bij het OM worden de handen in onschuld gewassen. “De officier van justitie heeft de zaak met de nodige zorgvuldigheid voorbereid. Uit intern onderzoek is gebleken dat de fout bij de parketwacht gezocht moet worden”, zegt Procureur-generaal Subhas Punwasi tegenover de Ware Tijd.

Als er opzet in het spel is, zullen strafmaatregelen getroffen worden. Voor herhaling hoeft niet te worden gevreesd, omdat er preventief zal worden opgetreden. Brunswijk wordt verdacht van mishandeling van een medewerker van waterbedrijf SWM. Het voorval heeft zich in Moengo voorgedaan. De voormalige leider van het Jungle Commando wordt binnenkort weer gedagvaard.

5 REACTIES

  1. gooi hem in DEVIL en zet een 20 cm dikke bulletproof glas zodat alle voorbijgangers kunnen zien hoe de “held” van venetiaan eruit ziet. En vergeet de sleutel niet weg te gooien


    Maak melding

  2. Ik vraag me af wat er gebeurd in su alle vertegewoordigers die in het parlement zitten en geld van op maken zijn door en door schurken moordenaars bank overvallers en veral die bruinswijk en zijn oude commandant


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.