zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieValse start strafzaak Surinaamse parlementariër

Valse start strafzaak Surinaamse parlementariër

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 nov – De strafzaak tegen parlementariër Ronny Brunswijk is uitgesteld tot begin volgend jaar. Er kon geen aanvang worden gemaakt omdat de rechter niet over een dagvaarding beschikte. Het Openbaar Ministerie was vergeten een kopie toe te voegen aan het dossier.

De zaak wegens mishandeling van een medewerker van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij, SWM, kon dus niet aanvangen. Brunswijk had aangekondigd met tien getuigen op de proppen te komen. Die moesten bevestigen dat niemand is mishandeld.
“Ik heb hem niet eens aangeraakt”, zegt Brunswijk. Hij heeft alleen rekenschap willen vragen voor het afsluiten van de watertoevoer naar zijn stadion.

De strafzaak wordt dan ook verwelkomd. “Ik ben juist blij dat deze zaak bij de rechter terecht is. Dan kan de hele gemeenschap na de uitspraak van de rechter precies weten hoe het eraan toe is gegaan”, aldus Brunswijk. Het OM wil zes getuigen opvoeren. Als hij schuldig wordt bevonden, kan Brunswijk hooguit twee jaar gevangenisstraf krijgen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Hij wordt nooit berecht zijn oom venetiaan zal hem in bescherming nemen dat is altijd zo geweest het zwakste schakel in de samenleving wordt altijd in de watten gelegd met gratis brandstof, electra en medische zorg.
  Het zwakste schakel is goed in feesten, beesten, roven, moorden, verkrachtingen.


  Maak melding
 2. The Body Guard van het Front mag alles tot het genoeg is en Front naar huis om noit meer terug te komen.
  De rechterlijke macht is een grote poppenkast in Suriname. Mr.Algoe, had gelijk om op te stappen.
  Als Gilds en Brunswijk veroordeeld worden ga ik elke week naar de kerk.

  Laily


  Maak melding
 3. Beste heren in politiek suriname

  Denken jullie soms dat je het surinaamse volk voor altijd als DOMME MENSEN gaat zien? De arme mensen ogen gaan met de dag open. Wanneer zijn jullie van plan eindelijk die ROTTE APPELS eruit te gooien? Nu is er weer een epedemie uitgebroken R.B. Als het uitbarst wat moet de regering doen? Het BETRIJDEN. BRUNSIE no kang kong doe sang a wannie. So wang DONG MANG habbie somenie maktie! Disie mie no sjie nooit ette. Weet je welke straf ik lonnie zou geven? Hij moet vanaf de kleuterschool weer beginnen in een korte broek met sokken een een broodtrommel om zijn nek.


  Maak melding
 4. lleen wanneer het gaat om een zekere “verdakte” kan men zich “keen” valse start veroorloven. Nota bene een die nog lang niet zoveel op zijn kerfstok heeft. Nochtans zal de tijd het leren.


  Maak melding
 5. Bunsi weet alle ondrotafra tussen santohki & segebai!

  brunsi heeft santoki in zijn zak (de zak van sinterklaas)

  ps. hoe zit het met het autoriteit van justitie & politie is het een padvinders/scouting organisatie geworden (spek & bonen). Poppenkast!

  Patriot!


  Maak melding
 6. Bescherming tactiek of is dit echt een fout
  dat zo is ingeslopen vanwege het wanbeleid bij Justitia of is haar blind doek gestolen
  doekie is zeker ook niet aangeraakt brunsie
  komt met tien getuigen ik hoop dat ze ook de
  bak ingaan voor meineed dus pas volgend jaar gaat er recht gesproken worden of gaat het niet door een vormfout is zo ingeslopen ik bene benieuwd


  Maak melding
 7. Alweer sprake van zwaar corrupte bende met zijn 10 getuigen. Wanneer wordt deze zg. parlementeriér een keertje aangepakt.Hij houd er van om klappen uit te delen, gewoon korte metten maken met deze vent en terug sturen naar Pokigron.


  Maak melding
 8. Schijt men weer in zijn “broek” wanneer men voor “bepaalde” personen een veroordeling moet worden uitgesproken?????????
  Is het niet “heel toevallig” dat de rechter niet over een dagvaarding beschikt ????????
  In andere zaken komt het “zelden” voor dat men dir soort fouten maakt met name in de lagere regionen.


  Maak melding
 9. laat die leugenaar lekker gaan zitten het is niet de eerste keer, en dit soort straat jongens willen deel uitmaken in ons geliefd suriname.
  laat hij eerst normen en waarden gaan leren,ik vraag mij af hoeveel mensen hij dit keer geld zal geven om leugens te vertellen.
  hij moet zich schamen die brunswijk.
  een crimineel blijfd een crimineel,nu heeft hij een pak aan maar zo zijn er velen die in suriname rond lopen


  Maak melding
 10. De nationale assamblee verhuist binnenkort naar een faciliteit dat beter bij haar past.
  Santo Boma. de meeste parlementariers zijn druk bezig te solliciteren voor een plek op de eerste rij.
  vechtpartijen, moord, drugssmokkel verkrachtingen, diefstal ect en ga zo maar door. parlementariers die ongeduldig worden omdat het systeem in suriname zo log is blijven maar in de rondte slaan en schoppen om desnoods voor de massale verhuizing alvast een plek te bemachtigen.
  Als dit Front met dit Brunswijk komende de verkiezingen nog door gaat zijn ze echt dement en drey eye. Nog erger zijn echter de mensen die als oelewappers op het Front bljven stemmen. Het is toch van het zotte dat je surinames nr 1 moordenaar verkrachter en drugssmokkelaar en grootste vernieler van staatseigendommen in de coaltie opneemt.
  Bouta heeft 15 mannen misschien vermoord en wordt terecht! vervolgd.
  Brunsie heeft zeker meer vermoord en hij is de grootste oorzaak van ellende en devaluatie geweest. en wat krijgt hij; een keurige plaats op staatspluche en een persoonlijke vicepresident die alles van hem goed praat.
  het is toch ongeloofwaardig dat brunsie niet geslagen heeft. als je je verhaal alleen wil gaan halen kan je toch net zo net bellen of heeft brunsie of SWM soms geen telf. Gim wan brik.
  Brunsie heeft herhaaldelijk op voetbalvelden geslagen, geschopt en zelfs, ja ook herhaaldelijk, een pistool getrokken.
  Wie gelooft nog dat brunsie naar SWM ging om verhaal te halen over de afsluiting, het niet eens was met de medewerker en zei, meneer ik snap het nok steeds niet maar ik zal het wel betalen. Come on.
  Ey Sardjoe kom op dan met je tegenargumenten.


  Maak melding
 11. Brunswijck of hoe je ook mag heten, je mag geen eigen rechter spelen. Jij moetr als voorbeeld zijn voor alle surinamers. Trangamang ting psa keba. Wij leven anno 2008. De wet van de sterksten leeft in de jungle en niet in een democratische staat suriname meer.


  Maak melding
 12. Wie kan me een paar namen noemen van de mensen die Lonnie eeft kemoord zodaT IK gontag met de familie gan opnemen,want van de 15 en meer daar kennen wij vr en fam van.
  Ik zou eel kraak de andere vr en fam ook kennen en ore zo spreekt de skilder in Nederland ik hoorde hem niet op de radio idioot
  Glenny


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES