zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSurinaamse president Venetiaan in Nederland

Surinaamse president Venetiaan in Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse president Ronald Venetiaan is de komende dagen in Nederland. Hij zal samen met wereldleiders van ‘De Club van Madrid’ debatteren over cohesie, integratie en diversiteit. Het debat wordt gehouden in Rotterdam van 12 tot en met 14 november.

De Club van Madrid bestaat uit 70 voormalige staatshoofden en regeringsleiders met als doel het versterken van de wereldwijde democratie. Onder de leden bevinden zich gevestigde namen als Mary Robinson (Ierland), Ricardo Lagos (Chili), Wim Kok (Nederland), Seyed Mohammad Khatami (Iran) en Bill Clinton (VS).

Venetiaan zal ook aanwezig zijn bij het programma Raymann is laat van Jörgen Raymann. Daar zal hij door diens alter ego ‘Tante Es’ worden geïnterviewd. Het programma wordt zaterdagavond 15 november op Nederland 1 uitgezonden (22.05u) met een herhaling op woensdagavond om 23.15u op Nederland 3.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Persbericht

  Bezoek President Suriname aan Nederland

  Den Haag, 11 november 2008.

  De Surinaamse president drs. Ronald Venetiaan brengt van 12 tot en met 14 november a.s. een bezoek aan een Nederland in verband met een conferentie. De president maakt deel uit van het groter gezelschap van wereldleiders, die in het kader van ‘Shared Societies’ en Club de Madrid (CdM) in Rotterdam zijn.
  De president is uitgenodigd om zitting te nemen in een panel, waar de wereldleiders discussiëren over leiderschap, shared society en sociaal beleid.
  De conferentie wordt georganiseerd door de CdM, de gemeente Rotterdam en de Nederlandse overheid. De organisatoren plaatsen de conferentie ook in het teken van de wereldwijde economische crisis, de klimaatsveranderingen en de armoede.
  Het is de bedoeling dat president Venetiaan op zaterdag 15 november een ontmoeting heeft met de Surinaamse gemeenschap in Nederland, vertegenwoordigers van instellingen, die werkzaam zijn op het terrein van de ontwikkelingssamenwerking en uit het Nederlands/Surinaams bedrijfsleven.
  Tijdens deze bijeenkomst zal de president nader ingaan op ondermeer de duurzame ontwikkelingen in Suriname, de politieke stabiliteit en de economie.
  Deze bijeenkomst vindt plaats in het Corpus Congress Centre (CCC) in Oegstgeest.

  Aanvang: 15.00 uur
  Adres: Willem Einthovenstraat 1
  Plaats: 2342 BH Oegstgeest
  Einde: 19.00 uur.

  Het congrescentrum is gevestigd langs de A44, afslag Leiden.
  Voor navigatie: intoetsen Verlengde Wassenaarseweg Oegstgeest

  ___________________________________________________________________
  Pers informatie:
  Mevrouw Jennifer van Genderen, mobiele telefoon 06 – 41384110
  De heer Glenn Truideman, mobiele telefoon 06 -18778012.


  Maak melding
 2. Zonde van het geld geld en tijdverspilling.
  Deze man moet lekker in suriname blijven en niet met wereldleiders bemoeien.
  Hij heeft een beperking om op niveau te denken. Hij is ook recent naar ghana geweest daar had hij moeten blijven en politiek asiel aaanvragen.


  Maak melding
 3. Hij gaat debateren over dingen die hij zelf in zijn eigen land niet eens kan oplossen. Een man die niet omkijkt naar zijn volk, gaat in Nederland meneer goede spelen!
  Da’s huichelen


  Maak melding
 4. Ik denk dat suriname zich bezig moet houden met eigen problemen en niet met dit soort issues. Er zijn mensen in suriname die proberen elke dag te overleven en venetiaan vliegt op kosten van de staat naar madrid.
  Kan het geld niet gebruikt worden voor 2e handse compputers op basisscholen dat vind ik veel belangrijker.


  Maak melding
 5. ja daar gaan we weer. ik heb liever dat deze man of pres ons land vertegenwoordig dan een president die hier in kroegen komt ik het over bosje met tig lijfwachten dat heb ik met mijn eigen ogen kunnen aanschouwen . vene is een integere man maar je heb mensen die opkijken tegen gangster figuren criminelen, mensen die in het verleden en nu nog laten zien dat de noden van het volk hun niet interseerd maar alleen maar eigen belang mensen die uit staatskast hebben geroof en in het buiteland hebben gewinkelt op kosten van de staat bosje, en niet te vergeten toen bouterse nog naar het buitenland kon gaan hij toeristen heeft laten wachten want meneer had die vliegtuig nodig voor zijn buitenlandse reis, dat zijn jullie zeker allemaal vergeten , en maar lullen over vene .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES