maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenEconomieNederlandse call center content met Suriname

Nederlandse call center content met Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 11 nov – Het Nederlandse call centerbedrijf Unamic is zeer tevreden met de uitbreiding naar Suriname. De joint venture met het Telecommunicatiebedrijf Suriname, Telesur, behoort tot de succesvolste strategieën van deze onderneming. Dit is niet in het minst te danken aan de goede naam van de partner.

De dienstverlening van de joint venture onder de bedrijfsnaam Telenamic, is voornamelijk klantenservice namens Nederlandse bedrijven. “Een van de redenen waarom de samenwerking steeds groeit en daarmee het vennootschap is, dat het cliëntenbestand van Telenamic een bepaalde zekerheid heeft, doordat de diensten via Telesur als telecomverschaffer gaan”, zegt directeur Marc de Vries.

Dankzij het telecomnetwerk van Telesur verloopt de service ongestoord. “Ruim tachtig procent van de Nederlandse bedrijven heeft zijn diensten overgeheveld naar Telenamic”, aldus De Vries. Sinds de aanvang van de samenwerking drie jaar terug is een kostenvermindering van rond de veertig procent gerealiseerd voor de klanten. Een voordeel van Surinaamse krachten is hun geduld en warmte naar de klant toe.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. “… Een voordeel van Surinaamse krachten is hun geduld en warmte naar de klant toe…”

  Ik kan het alleen maar beamen! 🙂 Ik heb een goede en zeer prettige ervaring mee…


  Maak melding
 2. Ja ja weer zo’n goedkope truc van een multinational.
  als het werk verschaft aan suri’s is het ook ok. maar suri moet oppassen dat ie niet als staat belasting inkomsten mist.


  Maak melding
 3. Ok het levert wel banen op maar het lijkt wel moderne slavernij want wat verdiend die witte bedrijf eraan en wat verdienen de Surinaamse werknemers die warmte en geduld voor de klant hebben. Praten de Surinamers nu niet met die “WW” accent??

  Is wat ze met de Polen doen in Nl, werken tegen een veel lagere salaris dan wat die witte mannen voor het zelfde werk krijgen.

  Die mensen verdienen hun geld in euro’s dus laat ze laat ze die werknemers ook in euro’s uit betalen want anders is het echt erg, zij verdienen veel geld en ze wisselen maar een heel klein beetje om in SRD om de surinaamse werknemers ui te betalen.

  De Surinaamse werknemers moeten sowieso 1000 euro netto vragen want in Nederland zijn er maar weinig mensen die voor dat geld dat werk doen en ze vragen in Suriname de hoogst opgeleide mensen. In Nederland doe je dat werk niet eens als je geen diploma heb voor 1000 euro want dat is ongeveer hetzelfde als de bijstand uitkering of minimunloon.

  Er zijn toch genoeg Surinamers die geld hebben, waarom zetten zij niet zoiets op want dan blijft het geld tenminste in Suriname?


  Maak melding
 4. Ok het levert banen op maar lijkt het niet op een soort van moderne slavernij?

  Ik ben benieuwd wat ze die Surinamers betalen aan salaris en in wat ze betaald krijgen SRD of Euro.

  De surinamers hebben ervoor gezorgd dat sinds de aanvang van de samenwerking drie jaar terug is een kostenvermindering van rond de veertig procent gerealiseerd voor de klanten.Blije klanten,goede inkomsten maar worden de surinamers daar ook naar betaald?

  Het zou toch belachelijk zijn als de surinamers in SRD uitbetaald werden want dan verdienen de witte mannen veel euro’s en wisselen ze er weinig van om zodat ze de surinamers uit te kunnen betalen in SRD.

  De surinamers moeten zeker 1000 euro netto eisen want voor dat geld vinden ze weinig mensen in NL die voor ze gaan werken want dat is gelijk aan de minimumloon of bijstand uitkering, en van de Surinamers verwachten ze een hoog opgeleide opleiding terwijl je in Nederland dit werk kan doen als je een goede telefoonstem hebt en dan maakt een diploma niet zo veel uit.

  Een voordeel van Surinaamse krachten is hun geduld en warmte naar de klant toe, praten ze nu niet met een “WW” accent dan?? Ja, want als je in NL soms met zo een bedrijf aan het bellen bent zijn ze regelmatig onbeschofd, ze zetten je in de wacht, ze hangen gewoon op, zeggen dat ze je terug bellen (wat niet gebeurd) of ze hangen gewoon op zodat ze weer koffie kunnen drinken of chatten ofzo.

  Die Nederlanders denken dat de Surinamers Polen in Nederland zijn, ze betalen ze minder dan wat ze witte mensen voor hetzelfde werk betalen.

  Er zijn toch genoeg Surinamers die geld hebben, kunnen ze niet samen gaan werken en zelf zo iets opzetten en hun diensten overal aan te bieden dan blijft het geld in Suriname.

  En inderdaad wat ziet de Surinaamse belastingdienst van deze dingen??

  Of zeggen ze in NL dat ze in Su belasting betalen en in Su dat ze in NL belasting betalen?


  Maak melding
 5. dit methode wordt ook toegepast door engelse bedrijven in india; dus voorlopig gewoon toelaten en over een aantal jaren andere afspraken maken omtrent verdiensten…….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES