zaterdag, april 10, 2021
HomeNieuws uit NederlandGebroeders Elmont Nederlands kampioenen

Gebroeders Elmont Nederlands kampioenen

-

- Advertisement -

Guillaume Elmont won afgelopen weekend zijn achtste opeenvolgende titel op een rij. Elmont was met Huizinga en broer Dex Elmont één van de weinige Beijing gangers die nog meedeed aan de Nationale Kampioenschappen, schrijft JudoInside.com. Bij zijn eerste optreden in de klasse tot 73 kilogram is ook broer Dex Elmont Nederlands kampioen geworden.

- Advertisement -

“Na Peking heb ik niet in een dip gezeten, en ik ben tijdens de Dutch Open op vakantie gegaan”. Maar gemotiveerd door de kinderen van een clinic in Zeeland werd Guillaume weer enthousiast, voor hen deed hij het schrijft de site.

Guillaume Elmont is tevreden met zijn achtste titel en wil nog even doorgaan. Het record staat op tien, dus ik wil in elk geval doorgaan tot 11, en wie weet nog 12 titels. Een serie van 8 is overigens wel een record.
Elmont
De broers samen met hun vader hier in Suriname (2006)

- Advertisement -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.