Guillaume Elmont op jacht naar titel

0

Judoka Guillaume Elmont heeft bij de NK judo in Rotterdam de finale bereikt. De voormalig wereldkampioen (-81 kg) versloeg zaterdag in de halve eindstrijd Remon Westhoff. Elmont is in het Topsportcentrum op jacht naar zijn achtste titel. Hij won de voorgaande zeven op rij.

Dex Elmont, de jongere broer van Guillaume, drong door tot de finale van de -73. Het is de eerste keer dat hij in deze klasse uitkomt. Op de Spelen van Peking deed Elmont nog mee in de -66.

De broers Elmont behoren tot de weinige judoka’s op het NK in Rotterdam die eerder dit seizoen ook in Peking actief waren. Verder is van de olympische deelnemers alleen nog Mark Huizinga (-90) van de partij. Hij sluit zijn loopbaan af in het Topsportcentrum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.