Bonte Avond studenten i.v.m. Srefidensi

5

Ter ere van Srefidensi, de viering van de Surinaamse onafhankelijkheid organiseert de Vereniging Surinaamse Studenten Amsterdam (VSSA) op 22 november de Bonte Avond 2008 in cultuurcentrum Griffioen te Buitenveldert. Het evenement beloofd dit jaar wederom een spektakel te worden met diverse zang, dans en toneelacts die het thema Vrijheid zullen uitdragen. Dus kom genieten van de voorstelling en ” Embrace the freedom”!

De Bonte Avond wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en is één van de best bezochte evenementen van de VSSA. Na een geweldige uitverkochte voorstelling in 2007 met ‘de Amazone’ als thema hebben leden dit jaar vrijheid als thema gekozen. Het thema vrijheid zal in de breedste zin van het woord door diverse zang-, dans- en toneelacts worden vertaald in een kleurrijke en muzikale voorstelling met een Surinaams sfeertje.

Naast de overdonderende optredendens van het jeugdige talent wordt de sfeer erin gehouden door live muziek van “Fearless”, is er een warme Surinaamse keuken en is er om de avond goed af te sluiten een “Srefidensi party” met DJ’s Waxfiend, Zoontje en Andy. Koop dus snel je kaartje voor het is uitverkocht en “Embrace the freedom”!

Wanneer: zaterdag 22 November 2008
Tijdstip: Deuren open: 19.00 Aanvang: 19.30 Srefidensi party: 23.00
Waar: Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen
Voor meer informatie bekijk www.vssa.nl


5 REACTIES

 1. Cruz ie werede yere…ha ha ha.
  Maar ze bedoelen het “goed”
  Deze vereniging houd ook vaak samenkomsten waar ze de wat zwaardere onderwerpen niet schuwt.

  Moet je zeker ook een keer meemaken.


  Maak melding

 2. eens met nummer 1.

  Notabene feestvieren in het land van de “onderdrukker”? Klinkt echt nep hoor, zo een feestje, als het in Suriname was gehouden dan zou het nog op zijn plek zijn. Als je zo blij bent met de onafhankelijkheid dat je feest moet vieren, dan wat doe je in Godsnaam in NL!?!?!?!

  Acht ja, ook dat valt onder de noemer der Afrikaanse Mentaliteit, they can’t help.


  Maak melding

 3. De bonte avond wordt weer zeker heel leuk, dus ben ik erbij. Ook schijnt er een BRASA feest te zijn georganiseerd op 29 november in Amsterdam. Ziet er ook boeiend uit.

  Menssen we kunnen elkaar niet genoeg vasthouden. Elkaar blijven ontmoeten en soms ook in een goeie sfeer. Yes we can ….


  Maak melding

 4. De VSSA Bonte Avond was zoals altijd weer de shit en super leuk! De VSSA is een vereniging met leuke ideeen en ze zijn creatief. Het zijn ondernemende mensen die vrijwillig allerlei dingen organiseren naast standaard feesten. Deze mensen zijn ‘doeners’ en geen afkrakers die de hele tijd lopen te zeiken en te praten: mensen die niet bang zijn om wat terug te geven aan de multiculturele student waarbij behoud van cultuur, stimulans voor educatieve ontwikkeling en sport heel belangrijk zijn!

  Raj, je uitdrukking ‘Afrikaanse mentaliteit’ is racistisch. Kijk uit met zulke uitspraken. Ik kom pas uit India, en ik denk dat je niet moet onderschatten hoeveel racisme ook het kastensysteem bevat! Suriname moet trots zijn op alle bevolkingsgroepen en ze niet lopen afkraken! ONE PEOPLE!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.