Verslag verkiezingen VS: Thanks Ian!

0

Ian heeft voor de website, maar ook voor de hele Surinaamse gemeenschap een onvoorwaardelijke bijdrage geleverd. Ik wil hem samen met de designer van onderstaande kaart (Henk van der Belt) en Waterkant.Net danken voor zijn bijdragen (tot nu toe).

Onder de naam ‘Democratics International Amsterdam’ hebben we ook aardig wat activiteiten ontplooid, ook met medewerking van Ian, om hier in Nederland, met name Amsterdam Zuidoost, de ontwikkelingen te volgen, te bespreken en een voorbeeld te nemen aan de positieve uitwerking die de charismatische Obama over ons heeft doen laten schijnen.

Ook in Nederland zullen we schouder aan schouder, wit en zwart, de kar moeten trekken om de problemen van nu en in de toekomst het hoofd te kunnen bieden. Ik hoop dat dit een origineel cadeau is.

Roy Ristie

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.