Prem Radhakishun: ‘ik ben met de dood bedreigd’

22

De Surinaams-Nederlandse televisiemaker Prem Radhakishun is met de dood bedreigd. Ook zijn kinderen zijn onder druk gezet. Dat schreef Prem gisteren in zijn column in Het Parool. In zijn column schrijft hij niet uit welke hoek de bedreiging komt en of hij aangifte heeft gedaan, is te lezen op SpitsNieuws.

‘Ik ben de afgelopen week weer met de dood bedreigd. Ook mijn kinderen werden bedreigd. De bedreiger dacht kennelijk dat ik een lafaard ben die uit angst voor idioten zou zwijgen, net als het kabinet dat denkt met de dreiging van straf, de vrijheid van meningsuiting kan worden beperkt. Maar het tegendeel is waar’.

Prem, die meerdere malen op straat tijdens zijn werk voor Premtime werd belaagd door meestal Marokkaanse rel-jongeren, maakte vorige maand duidelijk dat hij genoeg heeft van de straat-tereur in ons land. Hij zei begrip te hebben voor de PVV van Wilders.

22 REACTIES

 1. Prem,
  Neem gerust wat gas terug. Het Neerlands paspoort is slechts een papieren ding en maakt van origine Surinamers nog niet tot volwaardige Nederlanders. Je hoeft niet te verworden tot een van Gogh. In Suriname zou je nog bergen werk kunnen verzetten.

  We love you.

  Liever een levende lafaard dan een dode held!


  Maak melding

 2. Ik snap niet dat zo’n man gewoon een column kan schrijven en daarnaast ook nog uitzendtijd krijgt ? Het is meer dan terecht dat hij wordt bedreigt. Deze man is alleen gefixeerd op negatieve publiciteit rondom Marokkanen en ziet dit soort mensen als alle moslims, evenals de PVV.

  Wil je echt sensatie en spraakmakende tv. Begin dan over alle volkeren en culturen en richt je niet op een specifieke volk, dat mensen door jullie uitzendtijd in het kwaad daglicht worden gestopt. Maar ja meelopers heb je overal, met Prem als voorloper.


  Maak melding

 3. Prem,je bent ook nergens meer veilig.Eerst was het Suriname,dan werd het de Bijlmer,en nu de Arabische staten in Nederland.Waar ligt het aan? Ga jezelf te rade!


  Maak melding

 4. nu wil ik die mensen horen die vinden dat de nederlandse media generaliseert. het onderwerp was toen de benoeming van de neuwe burgermeester in rotterdam , ik zelf dat dit soort marokkaanse tuig het land uitgezet moet worden zijn geven mensen als wilders en de gemeenschap genoeg minutie .


  Maak melding

 5. Chris,

  Je mag dus geen heikele issues ten opzichte van marokkanen belichten?
  En dan ben je gelijk anti-maroc en pro-pvver.
  Misschien heb jij geen last van deze mensen de grootste deel van de bevolking heeft last van deze barbaarse bergtuigen.
  Misschien woon je in staphorst ja dan is je wereld klein en kijk je niet verder dan je neus lang is.


  Maak melding

 6. Prem houdt van sensatie.waarmee is die man bezig.als surinamer wil ik mij niet laten gebruiken door gasten als wilders verdonk en de zijnen.dus prem hou je rustig dan heb je geen last van niemand.


  Maak melding

 7. Du,kletste je ook zo over de Surinamers die Surinamers te kak zetten?De Kruiskade in Rotterdam , waar het wemelt van de Surinaamse criminelen en de Bijlmermeer enz.enz.?
  Ik blijf er bij dat Surinamers als geen ander moeten weten hoe Allochtonen snel een naam krijgen,de Polen en andere Oost-Europeanen worden steeds meer door de autochtonen in een hoek gedreven.
  Dus als jij een Surinamer bent,kan je niet over de Marokkanen spreken,want Surinamers zijn geen haar beter.
  Jij kletst uit je nek over de benoeming van een Marokkaan tot burgemeester,hoe zo dat,moet Abutaleb boeten om dat ie een Marokkaan is?Je mag veel zeggen over de Blanke Nederlanders maar zo denken ze echt niet,het merendeel vind hem capabel genoeg om zo een positie te bekleden,je lijkt Wilders wel Du.

  Prem gaat de hort op enkel en alleen maar om uit te dagen,hij is niet objectief net goed voor hem,meneer wil een blanke spelen en de Marokkanen verder de grond in boren,als ie naar de antillianen zou gaan wacht hem precies het zelfde lot.
  Waarom gaat ie niet de toestanden in de zorginstellingen onder de loep nemen?Die vlegel wijdt sinds tijden zijn programma`s alleen maar aan de afvallige Marokkanen,waarom gaat ie niet naar Abutaleb om te laten zien hoe het ook kan of naar de beregoede Marokkaanse voetballers in de ere en 1st divisie?Neen hij wil maar dat mensen steevast op de Marokkanen afgeven,mensen zoals DU,die niet verder kijken als hun neus lang is.


  Maak melding

 8. Wat ik tegen dit soort mensen wil zeggen HOU JE BEZIG MET JE EIGEN AFKOMST/CULTUUR. Dit krijg je als je met je neus in andermans zaken gaat steken. Ik noem het blanken mentaliteit. Het rechtsysteem in Nederland is ver onder de maat in het bijzonder voor de allochtonen. Dat moet Prem weten.

  Dankzij jouw stommiteit zit jouw gezin in gevaar.


  Maak melding

 9. @ frank mccourt
  ik snap jou soms niet, ik vraag mij af of jij jou zelf snap ?
  dit zijn jou woorden FRANK, je mag zeggen wat je wil over blanken maar zo denken ze echt niet dat schrijf jij nu . maar jou reaktie over het onderwerp van burgemeester met surinaams bloed in de polder op 21-10-2008 zeg jij dat nederlanders alles wat niet blank is verfoeit hoe rijm jij deze twee uitspraken van jou , frank je mag mij altijd tegen spreken vind ik leuk en ik geniet ervan maar doe dat a.u.b scherper en zinnig , waar het over gaat is dat jij vind dat de problemen met wie dan ook niet benoemd mogen worden en ik ben daar voorstander van en dan maak het mijn niet uit als het over surinamers of molukkers marokkaan of antilliaan gaat ik vind dat die tuig keihard aangepakt moet worden vandaag lees ik een stuk in een dagblad morakkaan en antilliaan zijn relatief vaak crimineel dit zijn feiten meneer, ga maar kijken in de jeugd gevangenissen en gewone wie daar over vertegenwoordig is dan praat jij anders. ik vind het prima dat de surinamer nu beter vanaf komen dan toen wat jij moet doen is veel lezen meneer dan krijg je informatie , ik heb een vraag aan jou voel jij jou aangespoken om het voor de marrokanen op te nemen? wat er ook gebeurd je blijft met jou poten van iedere journalist af en ambulance personeel enz surinamers zijn geen lievertjes weet ik maar wat marrokanen en antilianen hier in dit land vlikken is te gek voor woorden daarom ben ik voor keiharde aanpak van deze tuig en het benoemen van deze problemen . dit is mijn reaktie.


  Maak melding

 10. Die Prem is een man van prietpanjie.Zijn werk (suriname) werd ook niet in dank afgenomen,vanwege zn prietpanjie houding,.Hij kan beter terug in de advocatuur.


  Maak melding

 11. Maar DU jij hebt echt last van begrijpend lezen,in mijn reaktie van de Allochtoonse burgemeester ,heb ik inderdaad getypt :Nederlanders verfoeien alles wat niet blank is,dat klopt,maar daar bedoelde ik mee ,dat Nederlanders liever zien dat hun eigen zo een post krijgen,maar een verstandig mens zal wel weten dat ik niet ALLE Nederlanders bedoel.
  Zitten de gevangenissen alleen maar met Marokkanen en Antillianen?Of hebben de Surinamers een andere identiteit aangenomen.Surinamers als jij spelen precies in de kaart van Wilders,het zal me niets verbazen als jij op PVV stemt.

  Ik neem het voor niemand op,wat mij stoort is,dat Surinamers een weet van hebben om de Blanken na te praten,terwijl Surinamers zelf geen haar beter zijn,omdat zo graag willen ze tot de Nederlanders behoren.
  Ik vraag me af als jij DU enkel maar het journaal en de kranten berichten volgt alleen maar om te weten als Antillianen en Marokkanen weer wat geflikt hebben.
  In de voetbal, EREDIVISIE spelen een heel veel Marokkanen waarom worden die jongens niet 1x in de SPOTLIGHTS gezet,heb je je dat eens afgevraagd?Zal wel niet want jij ziet alleen maar de slechte mensen.


  Maak melding

 12. ik heb het gevoel dat een aantal mensen hier het soms van horen zeggen hebben, of ze willen over iets discussieren waar ze niets van af weten. dan lijkt het mij verstandig om niet mee te doen ,als eerst wil zeggen dat deze man een nederlandse journalist is hij maakt zelf uit met welke onderwerp hij zich bezighoud. en de gene die hier beweren dat hij alleen maar over marokkanen heeft hebben zeker nooit naar deze man zijn progamma gekeken ik heb ook gezien dat hij het over over lonsdale jongeren deze man heeft over dingens die zich in de maatschapij voor doen en dan mag jij het met hem oneens zijn maar je blijf met jou poten van hem af klaar wat ik raar vind van sommige surinamers is dat toen die vrouw moest voorkomen die een marrokaanse tasjes dief had doodgereden waren veel van jullie wel eens met deze vrouw en nu een journalist het over deze tuig heeft dan mag het niet of hij heeft blanken mentaliteit dus met andere woorden niet blanken bespreken hun problemen niet ze draien hun kop de andere kant op nou deze mentaliteit noem dom en een laffe mentaliteit. daarom waneer ik en andere de misdaden van bouterse hier aankaarten krijg je de zelfde reaktie dat noem zwakte en dom wat dat betref kunnen jullie veel leren van de blanke mentaliteit neem dat maar van mij aan .


  Maak melding

 13. @ FRANK MCCOURT.
  als jij met de kraan open wil dweilen is dat jou probleem maar ik doe er niet aan mee, of jij snap niet hoe het hier in dit land aan toe gaat. de voetballers of wie dan ook die het goedmaken of doen in deze sameleving zetten zetten hun zelf in de spolicht maar jij snap het niet deze ondewerp gaat over de marokkaanse tuig het gaat niet over voetballers waarom is het in jou ogen altijd zo als iemand terecht kritiek heeft dan ben je aan blanke of je ben wilders veel dingens die wilders zeg ben ik met hem eens ben ik dan een racist ik denk het niet de zelfde reaktie geef jij als het over bouterse gaat terwijl de feiten voor zich spreken. steek maar jou kop in het zand hoor mie boi .


  Maak melding

 14. 1 Vraagje DU,lees je zelf wat voor stommiteiten je typt?
  Dus wat de blanken en Surinamers allemaal flikken in dit land mag ?Denk aan die Surinamers in Almere die een man zomaar hebben vermoord,heb je daar ook zo op gereageerd?
  Wat men bedoelt is dit:Wie zonder ZONDE is werpe de eerste steen.
  NOGMAALS SURINAMERS ZIJN ALS ALLOCHTONEN GEEN HAAR BETER DAN DE ANTILLIANEN EN MAROKKANEN BIJ ELKAAR,probeer dit maar te ontkennen.
  Blijf lekker met je blanken-naperij dat zal je HEEL ver brengen,wat doe je nog kerel ga je aansluiten bij de PVV.


  Maak melding

 15. Deze kraakt Suriname altijd af en hij krijgt de mogelijkheid om op de Nederlandse tv iets uit te zenden en dan gaat die altijd richting de kamelen.

  Dat zijn geen mensen dat zijn kakkerlakken, verspil geen tijd aan ze want ze worden toch niet beter, ze worden alleen erger en erger.

  Als je toch aan hun denkt dan liever denk je hoe je ze uit Suriname kan houden want ze hebben Suriname ook al ontdekt.

  Je bent advocaat, ga je liever bezig houden met Surinamers die problemen hebben en probeer naar een oplossing te zoeken of wijst ze op hun rechten en laat dat op tv zien. Dat zal meer gewaardeerd worden dan wat je nu doet.


  Maak melding

 16. @ frank mccourt
  wat is jou brobleem jongen want je spring van de hak op de tak ik snap jou niet meer hoor echt niet ik gebruikt het woord dom niet makelijk maar die is nu wel van toepassing op jou want jij snap niet waar het om gaat als jij een probleem heb met de nederlanders in het algemeen of de manier hoe de media hier werkt dan heb jij een probleem mie boi we kunnen van een lang verhaal een korte maken de vraag is mag je de problemen die onder allochtone voordoen benoemen en vooral bij de jonge marokkanen en antillianen dan is mijn antwoord ja want de tijd van doodknuffelen is voorbij en nogmaals maak mij geen moer uit of het en surinamer of een marokkaan is of een nederlander de tijd dat surinamers hier een slechte naam hadden is gelukkig aan het verdwijnen als jij dat niet onder ogen wil of kan zien jammer voor jou op de arbeids mark is men lovend over de surinamers er is een tijd geweest waar dat anders was. zelf ik stoorde mij daaraan maar ik heb geen probleem met het benoemen van broblemen mss jij wel dan raad ik jou aan om sociaal werker te worden voor de marrokanen. en als laats zeg tegen jou als jij nu beweerd dat surinamers geen haar beter zijn dan marrokanen dan zeg dat genoeg over jou zelf hoe achterlijk en dom jij ben sorry frank maar je valt mij tegen zeer zwak van jou .tang boeng , niet iedere black man is mijn vriend en niet iedere blanke is mijn vijand frank onthoud dit goed .


  Maak melding

 17. Du,jij bent en blijft iemand die de blanken na wil apen,met je doodknuffelen,van wie komt dat woord?Juist ja van Wilders,nogmaals sluit je aan bij de PVV,op de arbeidsmarkt worden Surinamers geloofd?Waar kom jij met die wijsheid vandaan.De Nederlandse economie staat en valt met de gastarbeiders,Turken,Marokkanen,Italianen,Spanjaarden en nu dePolen of te wel de oost-europenen, en niet de Surinamers,ach ja als Du maar denkt om tegen de Marokkanen aan te trappen wordt ie automatisch een blanke Nederlander.

  Het is een feit,als men niet gewassen is tegen kritiek,gaat men over een ander voor dom uit te maken.Maar Du als je de moeite neemt je stomme reaktie`s te lezen kom je er vanzelf wel achter wie dom is.
  Ik ben niet voor of tegen de blanken,onthoudt dat goed,mijn moeder is zelf blank,maar ik ageer tegen onrecht.
  Over dat blanketuigdie een invalide vrouw in elkaar geslagen hebben ,las je ff een klein kadertje in de telegraaf,verder niets,waren het marokkanen dan waren de rapen erg gaar,of heb je daar geen weet van DU?Zal wel want zolang Marokkanen of Antillianen niet genoemd worden heb je geen interesse.
  Wannabee Blanke.


  Maak melding

 18. @ frank mccourt
  ik weet genoeg mie boi
  als je kritiek op bouterse heb doe je net een blanke. heb je het over de marokkaanse klootzakken ben je net als wilders. jij ben in de war met jou zelf frank we hebben het niet over wilders of over de economie het gaat erom nogmaals mag jij of moet jij deze problemen die zich voordoen onder de marokkaanse en antilliaanse jeugd benoemen en bespreekbaar maken als jij nee zeg en ik ja dan zijn we toch klaar met die discussie. het gaat om een journalist die zijn werk doe en in elkaar word geslagen ik vind dat je met jou poten van hem af moet blijven , deze zelfde prim haald die marokkaanse tuig ook in zijn progamma om hun kant van het verhaal te vertellen dat mag ook gezeg worden . we leven niet in het wild westen er zijn regels en normen en waarden waar wij ons allemaal aan moeten houden geld voor jou ook frank, over welke recht heb jij frank als jij zeg dat je tegen onrecht ageer je ben niet eerlijk jongen als je echt tegen onrecht ben dan raad ik jou aan om jou reaktie die over heel andere onderwerpen gaan terug te lezen , niemand heeft het recht om abulandce personeel in elkaar te slaan niemand heeft het recht om homo of lesbiese paren uit hun huis te pesten niemand heeft het recht om in het gezicht van een tram of bus bestuurder te spugen ik heb kennisen die als tram begeleiders werken nou de verhalen wat ik hoor over de marokanen en antillianen die liegen er niet om. waarom hebben wij een problemen als wij worden aangesproken op onze gedrag . nu is het de tijd van obama die man heeft ook kritiek ge uit op het gedrag van de zwarte mannen dat zij geen verantwoording durven te nemen omdat zijn de moeders van hun kinderen vaak alleen achter laten bill cosby deed dat ook de kritiek was niet mals maar het is de waarheid als een koe. deze probleem heb je met surinamers ook als je ze een spiegel voor houd dan denk je net als een blanke of je hebt blanke mentaliteit. korzichtig en dom. ik laat het nu hierbij frank het gaat je goed mie boi.


  Maak melding

 19. Prem,
  Je bent advocaat,dus je bent een slimme man.
  Doe dus in het vervolg geen domme uitspraken op tv ,radio enz….
  Je kunt de wereld niet veranderen.
  This is a dangerous world man.
  Ik denk ook het zelfde,maar ik heb maar een leven en het leven van mijn vrouw en kinderen zijn mij dierbaar.Daarom zeg ik het niet publieklijk.
  Er zal eens een einde komen aan dit alles.
  Kijk maar naar de geschiedenis.

  Prof.


  Maak melding

 20. Du beschrijft de stituatie goed weg met dat tuig uit ons land .Laten ze een werkkamp maken in de polder en ze daar opsluiten en laten werken van zonsopgang tot zonsondergang hebben ze geen tijd om de boel hier te verzieken. En inderdaad de cijfers wijzen het uit dat die groepering ruim vertegenwoordigt is in de inrichtingen dus geen enkele clementie verdiend dit tuig dat de belasting betaler veel geld kost .Ik hoop van harte dat wilders een goede verkiezings uitslag kan behalen . En die zg anti discriminatie figuren verdienen dat tuig als buren piepen ze wel anders dan


  Maak melding

 21. He Prof Is maar goed dat niet iedereen zo ia als jij die dat niet durven en tot dat stelletje schijtbroeken behoren .Dankzij dat soort figuren als Prem en anderen die lef hebben veranderen er dingen die anders niet zouden veranderen . Gelukkig zijn er in de geschiedenis mensen geweest die met gevaar voor eigen leven zijn opgekomen voor gerechtigheid in de wereld en daardoor zijn dictaturen omver geworpen en veel veranderen onstaan . Met dat soort lui als jij wordt de oorlog nooit gewonnen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.